Nieuws

Administratiekantoor

donderdag, 25-12-2014  

Een administratiekantoor zijn wij: actium.nl. Wij werken zowel persoonlijk met klanten, dus in de fysieke buitenwereld, of we kunnen ook alles digitaal voor u regelen. Dat maakt dat we een grotere reikwijdte hebben zodat u ook aan de andere kant van Nederland nog gebruik kunt maken van ons administratiekantoor. Ons administratiekantoor is dan ook van alle markten thuis en we doen er alles aan om een goed administratiekantoor voor u te zijn. U hebt het ongetwijfeld erg druk met uw baan. Er is veel papierwerk te doen en daarom hebt u maar weinig tijd voor andere dingen zoals het beter leren kennen van uw personeel, het aansturen van uw werknemers en andere werkzaamheden die komen kijken bij het runnen van een business. Zonde toch eigenlijk dat de boekhouding zo veel tijd kost. Hier kunt u eenvoudig iets aan doen door ons als administratiekantoor in te huren. Wij gaan dan vervolgens aan de slag voor u en regelen vrijwel al het papierwerk. Dat scheelt u aanzienlijk veel tijd en de onkosten die er aan verbonden zijn wegen absoluut niet op tegen de hoeveelheid personeel. De onkosten en tijd die u normaal kwijt bent aan de administratie. Dat maakt het inhuren van dit administratiekantoor tot een van de betere ideeën die u dit jaar zult hebben. En het nieuwe jaar gaat alweer bijna van start dus neem snel contact met ons op, dan kunt u vanaf 1 januari met een frisse start beginnen en zult u zien dat u opeens zeeën aan tijd hebt dat u kunt gaan investeren in de ontwikkeling van uw personeel, uw producten en uw bedrijf in zijn geheel. Wilt u eens bij ons op de koffie komen om er over te praten? Wij zijn gevestigd in Alphen aan de Rijn, dus net aan de rand van de Randstad in het midden van het land. Eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Maar als dit lastig gaat worden, dan kunt u het administratiekantoor ook even bellen of e-mailen, daar doen we gerust niet moeilijk over.

Zoekt u een administratiekantoor?

Ons administratiekantoor is van alle markten thuis, wij werken zowel digitaal, persoonlijk en in de fysieke wereld dus er zijn dan ook diverse manieren waarop u ons kunt bereiken. Tevens zijn wij transparant, flexibel en erg open. Wij winden er geen doekjes om dus als uw administratie een puinhoop is, dan zeggen we u dat eerlijk. Dat kan wellicht hard aankomen maar aan de andere kant hoort u dit waarschijnlijk liever van een administratiekantoor dan van een officiële instantie dat ervoor kan zorgen dat u pas echt in de problemen komt. Wij willen u juist helpen en daarom kan een streng bedrijf de oplossing zijn voor uw sores. Wij staan dan ook dag en nacht voor u klaar want wij weten maar al te goed dat het heel wat stress met zich mee kan brengen en dientengevolge ook heel wat slaap tekort. Dat zijn dingen die men te allen tijde moet zien te voorkomen. Met een goede nachtrust begint uw dag pas echt goed. Schroom dus niet om dit administratiekantoor snel in de arm te nemen. Ook als uw administratie pico bello in orde is, dan nog kan het geen kwaad om het uit te besteden omdat u daardoor veel meer tijd overhoudt binnen uw bedrijf voor het andere en overige werk. Dat werk is ongetwijfeld veel leuker en er kan nu tevens gedacht worden aan andere investeringen die u anders door het tijdgebrek of de hoge kosten bij een slechte administratie nooit had durven maken. Zo slaat u diverse vliegen in een klap en kan ons administratiekantoor u helpen bij het winstgevend maken van uw bedrijf. Wilt u hier nog meer over weten en de gang van zaken eens rustig doorlezen? Leest u dan alle informatie over ons administratiekantoor en onze werkwijze door dat we geplaatst hebben op onze uitgebreide website. Daar zult u absoluut kunnen vinden waarnaar u al zolang naar op zoek bent geweest en we vermoeden dat de kans groot is dat u ons als administratiekantoor aan de haak gaat slaan.

Wilt u hierover meer weten? Neem dan even contact met ons op

Hoe u het ook wendt of keert, een administratiekantoor kan erg veel voor u betekenen. Wanneer het niet zo goed gaat binnen het bedrijf dan is het maken van een dergelijke kleine investering op den duur goud waard want u hebt meer tijd voor andere zaken zoals onderstaande.

  • Uw personeelbestand op orde brengen. Uw personeel beter leren kennen, luisteren naar hun wensen, hen kunnen motiveren en nieuwe mensen aannemen.
  • De aankleding binnen uw bedrijf regelen net als het assortiment.
  • Letten op een betere hygiëne zodat uw bedrijf zonder problemen door de keuring heen kan komen.
  • En contracten sluiten met partners zodat uw bedrijf kan gaan groeien in het volgende kwartaal.

En dat is nu allemaal mogelijk door een administratiekantoor als de onze in de arm te nemen. Leg het administratiekantoor uit wat de problemen zijn en dan zult u zien dat een degelijk administratiekantoor een hoop ideeën heeft over hoe men dit het beste kan omzetten in een positief en winstgevend bedrijf of kantoor. Dat zal in ieder geval zeker gaan gebeuren als u er voor kiest om ons in de arm te nemen. Dit hopen wij dan ook van harte. Hebt u verder nog vragen? Bel, e-mail of kom een langs op kantoor. De koffie staat al klaar.


Comments are closed.