Nieuws

Anti slip tape

maandag, 20-10-2014  

Hebt u weleens van anti slip tape gehoord? De naam zegt het eigenlijk al: anti slip tape is een type tape dat u op een bepaalde ondergrond kunt plakken zodat de kans op valpartijen aanzienlijk kleiner wordt. Wij van staandwerk.nl leveren een uitgebreide selectie aan anti slip tape zodat u hier in no time zult vinden wat u zoekt. Het is ook belangrijk dat deze selectie zo groot is zodat u hier anti slip tape kunt bestellen voor allerlei producten en vloeren in plaats van site na site af te moeten speuren op zoek naar die ene winkel die anti slip tape verkoopt voor bijvoorbeeld een ladder. Zoek dus niet verder want wij hebben het te koop. Is het niet heerlijk dat vrijwel alles tegenwoordig te koop is via het internet? U kunt vanuit uw bed alles bestellen dat u nodig hebt en dan wordt het in de meeste gevallen de dag erna al bij u thuisbezorgd. U hoeft uw huis dus helemaal niet meer uit. Dat is niet in alle gevallen even handig. Zo is het handig om kleding eerst even te passen of om eerst in een auto een proefrit te rijden voordat u besluit tot aankoop. Maar voor media, boeken en ook anti slip tape hebt u verder geen voorkennis nodig. Behalve natuurlijk een productbeschrijving en wellicht een aantal foto’s. Op onze website zult dat allemaal kunnen aantreffen zodat u direct een besluit kunt nemen om zaken met ons te doen. Wij zorgen er wel voor dat we anti slip tape op voorraad hebben liggen. Niet voor niets kopen wij meestal in bulk in zodat er genoeg is voor iedereen. Een bijkomend voordeel is dat de inkoopsprijs daardoor een stuk lager is en die prijzen hebben we doorberekend in de verkoopsprijs zodat u daar de vruchten van kunt plukken.

Hebt u behoefte aan anti slip tape? Zoek niet verder

U bent vast benieuwd waar u anti slip tape allemaal voor kunt gaan gebruiken. Voor het gemak hebben we een klein lijstje gemakt, dan kunt u direct inzien of u wellicht baat hebt bij anti slip tape.

 • Ladders zijn erg gevaarlijk. Dat is al het geval als het mooi weer is, maar stelt u zich voor dat u de ladder in de regen op moet. Dan is een valpartij een risico dat u uiteraard niet wilt nemen. Gebruik dan ook anti slip tape om de treden af te tapen. Ze geven u dan voldoende grip om dergelijke ongelukken te voorkomen.
 • En wat te denken van trappen. Wenteltrappen of normale trappen, zeker buiten de deur, kunnen erg gevaarlijk zijn. Vooral als het heeft gesneeuwd, geregend of geijzeld. Dankzij de anti slip tape hebt u hier geen omkijken meer naar en is de kans op een valpartij miniem.
 • Maar ook op allerlei andere gladde oppervlakken zoals terrassen, loopbruggen of de vloer van een winkel kan leiden tot vele ongemakken en breuken. Om dit allemaal zo goed mogelijk te voorkomen is de zaak anti slip tape aan te schaffen, af te scheuren en te bevestigen op de gevaarlijke onderdelen.

U kunt moeilijk een hele vloer met tape gaan bedekken. Dat loopt wellicht onprettig, ziet er niet erg netjes uit en kost erg veel goed. Daarom kunt u ook coating komen. Dan is de oppervlakte wel mooi verdeeld en hebt u meer grip. Als u een winkelvloer hebt dan is dit wellicht niet de beste oplossing dan karretjes dan moeilijker rollen. Wat u dan het beste kunt doen is een dweilwagen aan schaffen. Niet alleen houdt u daarmee de vloer schoon, ook neemt de machine tijdens het dweilen het water weer op zodat de vloer na de schoonmaakbeurt nog steeds droog is. Ook kunt u hiermee vloeistoffen snel opdweilen zonder risico’s te lopen. Maar voor kleinere stukken of voor buitenshuis is anti slip tape verreweg de beste oplossing om slipgevaar in de kiem te smoren.

Tape in allerlei soorten en maten

De anti slip tape die wij leveren is er in diverse varianten. Zo hebben we zowel schurende als niet-schurende tapes en is het in diverse materialen leverbaar. Wij blijven standaard als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van anti slip tape. Daardoor kunnen we de nieuwste snufjes en anti slip tape in huis hebben en daar profiteert u natuurlijk ook van. Het kan dan ook zeker geen kwaad om eens wat vaker een kijkje te komen nemen op de site. Wij updaten de pagina’s regelmatig en zo vindt u snel nieuwe producten terug. Daarnaast doen wij ook aan acties en hebben we soms voor een erg mooie prijs anti slip tape in de aanbieding. Dat wordt inslaan geblazen. Wordt dus actief en kom in actie want voor u het weet is de aanbieding alweer voorbij en het zou toch zonde zijn om dat aan uw neus voorbij te laten gaan. De anti slip tape is de beste manier om al uw gevaarlijke zones te coaten. Kijk nog eens naar de vele voordelen van dit wondermiddel.

 • Het heeft een zeer hoge antislipwaarde.
 • Het is waterdampdoorlatend zodat bevriezing niet kan voorkomen.
 • Het is slijtvast en gaat dus jaren mee.
 • Eenvoudige verwerking in het materiaal.
 • Snelle droging, dus u kunt er de dag na gebruik zorgeloos overheen lopen.
 • Het is reukloos en ongevaarlijk voor de gezondheid.
 • Uitstekende hechting op elk materiaal.
 • En het is in meerdere kleuren leverbaar.
 • En dit geldt in grote lijnen ook voor de tape.


Comments are closed.