Nieuws

Bedrukte kassarollen kiezen

zondag, 22-3-2015  

Genereert u als bedrijf wel voldoende aandacht, of kan het stukken beter? Wij heten u van harte welkom bij de Kassarollen Fabriek. Als bedrijf vinden wij het erg leuk om zaken te doen met bedrijven en ondernemers die bezig zijn met het genereren van meer zichtbaarheid. Natuurlijk zijn er tal van manieren om dit te realiseren, maar voor sommige bedrijven zijn bedrukte kassarollen wel een zeer effectieve manier om aandacht te krijgen. Als ondernemer zult u altijd moeten zorgen dat het contact met uw klanten goed is. Maar aangezien stilstand geen optie is, zult u ook altijd na moeten denken over de mogelijkheden om nog meer klanten naar uw bedrijf toe te trekken. Er zijn een aantal manieren om dit te realiseren en dat is een zogenaamd ‘understatement’ want er zijn natuurlijk te velen manieren om aandacht te trekken, zelfs meer dan we redelijkerwijs op zouden kunnen noemen. Daarom benadrukken wij altijd het belang van selectie. Wat bedoelen wij hier precies mee? De Kassarollen Fabriek heeft uit ervaring geleerd dat het voor ieder bedrijf van het grootste belang is om goed na te denken over het soort reclame dat moet worden gemaakt. Deze vorm van reclame moet namelijk aansluiten bij het soort klanten dat u heeft. Daarom zeggen wij altijd ‘weet wie uw klanten zijn!’ Bedrukte kassarollen kiezen bij de Kassarollen fabriek is een van de vele mogelijkheden om meer aandacht te genereren om mensen bewust te maken van uw bedrijf en uw bestaan. Echter, bedrukte kassarollen kunnen op tal van manieren bedrukt worden. Dat betekent dat bedrukte kassarollen niet een eenduidige methode is. Neem contact op met de Kassarollen Fabriek als u meer wilt weten over de mogelijkheden en:

  • bereik als bedrijf vanaf nu meer relevante klanten
  • zorg voor een betere binding met uw huidige en nieuwe klanten
  • zet een leuke spaaractie op en bereik nieuwe klanten direct
  • breng uw nieuwste producten onder de aandacht van uw klanten
  • plaats productafbeeldingen op uw kassabon in full colour of zwart wit

Bedrukte kassarollen bestellen

Bent u als bedrijf of ondernemer voornemens om een leuke actie op touw te zetten zoals een korting op een tweede product of een ander soort actie waar u uw klanten van wilt laten genieten? Dan bent u bij de Kassarollen Fabriek helemaal op het juiste adres. Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen? Bedrukte kassarollen kunnen ten eerste op ieder moment besteld worden bij de Kassarollen Fabriek. Dat is heel eenvoudig, want u kunt bedrukte kassarollen aanvragen en bestellen middels het bestelformulier. Zoals eerder al aangegeven kunt u kiezen om de kassarollen full colour te laten bedrukken. Kiezen voor full’ colour’ betekent dat u rollen meer in het oog zullen springen en hoe meer uw kassabonnen opvallen hoe beter u boodschap verspreid zal worden. Bedrukte kassarollen zijn er voor hem en haar en zijn bewezen effectief. U kunt acties op uw bonnen plaatsen die tijdelijk op permanent zijn. U kunt ook op vertoon van uw kassabon een bepaald product aanbieden. Daarnaast kunt u ook spaaracties op touw zetten met bedrukte kassabonnen. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom moet u altijd goed kiezen. Wat wilt u precies? Om hier het juiste antwoord op te geven zult u zich ervan bewust moeten zijn wie u klanten precies zijn. Neem contact op met een van de medewerkers van de Kassarollen Fabriek als u meer wilt weten over de mogelijkheden van het laten bedrukken van kassarollen en acties die aansluiten bij uw klanten. Dat is belangrijk. Tijdens een gesprek zullen wij uw groep klanten in kaart brengen en door onze vele jaren ervaring met de klanten en bedrijven weten wij welke acties werken bij welke groep klanten. Wij mogen onszelf gerust een expert noemen op het gebied van het laten bedrukken van uw kassarollen met relevante acties. Neem direct contact op met een van onze medewerkers en dan zult u meer te weten komen over de mogelijkheden.

Bedrukte kassarollen direct bestellen

U kunt onze bedrukte kassarollen direct bestellen. U heeft de bedrukte kassarollen dan meestal al binnen enkele werkdagen in huis. Wat wij onze opdrachtgevers altijd aanraden is wanneer zij kiezen voor bedrukte kassarollen, om het personeel goed in te werken en deze bij iedere bon die word uitgereikt even kort te laten benadrukken dat er een actie op de bon staat en dat zij door de bon te bewaren kunnen profiteren van een aantal mooie voordelen. Het goed inwerken van het personeel kan de effectiviteit van bedrukte kassabonnen namelijk ten goede komen. Het laten bedrukken van kassarollen is iets wat u op ieder moment kunt laten doen en dat is het voordeel van deze methode, want u geniet van een grote flexibiliteit. De plaats waar u op uw bon reclame wilt maken moet van te voren bepaald worden. U kunt de bonnen enkelzijdig of dubbelzijdig laten bedrukken. Bij de Kassarollen Fabriek kunt u terecht voor zowel grotere oplages van kassarollen als kleinere oplages. Vanaf een doos van dertig rollen kunt u al een bestelling plaatsen en dat doet u heel eenvoudig online. Omdat wij werken met de korte lijn en kleine oplages kan er met acties worden ingespeeld op thema’s die op dat moment spelen zoals bijvoorbeeld het WK of Koningsdag. Bedenk zelf of bedenk samen met en van onze medewerkers een leuke actie en geniet van de voordelen van het laten bedrukken van kassarollen bij de Kassarollen Fabriek.


Comments are closed.