Nieuws

Bedrukte pennen bestellen

zondag, 5-4-2015  

De PennenshopXL heeft zich gespecialiseerd in allerhande relatiegeschenken. U vindt op onze webshop een zeer ruim assortiment aan producten die u kunt aanbieden als relatiegeschenk. Bedrukte pennen kiezen is voor veel bedrijven een interessant optie. Dat heeft een zeer heldere reden. Bedrijven bestaan bij de gratie van een goed contact met hun opdrachtgevers. Maar ook een goede relatie met de werknemers is voor een ondernemer van het grootste belang. Daarom is het aanbieden van bedrukte pennen aan klanten met bijvoorbeeld het bedrijfslogo, of het aanbieden van dergelijke pennen aan het personeel, altijd een zeer goede en leuke manier om uw dankbaarheid te tonen. Mensen zijn altijd blij met een gift en het zorgt er tegelijkertijd voor dat u reclame maakt voor uw bedrijf. Op het moment dat u bedrukte pennen verspreidt door deze cadeau te doen aan relaties en personeel, zal uw merk op meerdere plaatsen zichtbaar zijn. Voor bedrijven is het altijd van belang om zichtbaar te zijn. Daarom moeten bedrijven er voor zorgen dat ze de juiste keuze maken door op een goede manier met marketing om te gaan. Als webwinkel vinden wij het belangrijk om u een breed aanbod te doen aan producten die u kunt bedrukken met uw bedrijfslogo, maar natuurlijk kunt u ook voor andere dingen kiezen. De voordelen van zaken doen met de Pennenshopxl.nl zijn talrijk, maar wij zullen er een aantal voor u op een rijtje zetten zodat u een idee heeft:

  • vraag op ieder moment een offerte aan
  • uw bestelling wordt altijd binnen 24 uur geleverd
  • wij bieden u altijd de laagste prijs garantie
  • wij zijn zeer punctueel en trouw in onze diensten
  • u ontvangt een digitale proefdruk altijd gratis

Bedrukte pennen voor iedereen

Mocht u als bedrijf meer willen investeren in uw promotie artikelen, dan zijn bedrukte pennen misschien wel een erg goed idee. Bedrukte pennen kiezen betekent investeren in een grotere zichtbaarheid en dat is voor veel bedrijven erg belangrijk. Op het moment dat u een duidelijk idee heeft van de bedrukking, kunt u altijd een offerte aanvragen. Deze offerte zal dezelfde dag nog worden geleverd. In een offerte staat voor u overzichtelijk op een rij wat de kosten zijn voor uw specifieke vraag. Natuurlijk komt het ook voor dat mensen geen idee hebben wat voor bedrukte pennen ze willen hebben. Ook deze mensen kunnen wij helpen. Wij gaan graag met u rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Hoewel de meeste bedrijven kiezen voor bedrukte pennen met het bedrijfslogo, zijn er ook tal van andere mogelijkheden waar u uit kunt kiezen en die mogelijkheden kunnen wij altijd met u bespreken. Wij hebben zo onze ideeën bij het houden van een goede webwinkel. Een webwinkel is een winkel die digitaal bestaat en niet fysiek. Dat heeft zowel voordelen als nadelen, maar wat wij wel kunnen doen is de voordelen op laten wegen tegen de nadelen, in zoverre dat mensen de voordelen van een fysieke winkel niet meer zien. Eigenlijk is dat een trend die al jaren gaande is. Bedrukte pennen bestellen doet u online en dat is zeer eenvoudig. U hoeft er niet voor met de auto of met de fiets voor naar de winkel. U kunt bedrukte pennen gewoon vanuit uw luie stoel, laptop op schoot bestellen en dat is super handig! Daarnaast hebben wij als online winkel geen kosten voor het huren van een pand of het betalen van winkelpersoneel en dat ziet u terug in de prijs die u betaalt voor onze bedrukte pennen en andere artikelen die u hier kunt laten bedrukken. Om het allemaal nog aantrekkelijker te maken voor u hebben wij er voor gezorgd dat wij u de beste prijs garantie kunnen geven. Wat bedoelen we daar precies mee? Met de beste prijs garantie bedoelen wij dat wanneer u ergens anders bedrukte pennen ziet voor een betere prijs, dat wij dit verschil van onze prijs afhalen. U betaalt dus te alle tijden de beste prijs en dat is belangrijk als u een aankoop doet.

Andere producten laten bedrukken

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor bedrukte pennen, ook kunt u bij ons andere artikelen bestellen. Wij bedrukken artikelen van ieder soort. Heeft u specifieke ideeën over het laten bedrukken van een artikel en twijfelt u of het laten bedrukken van dit specifieke artikel wel tot de mogelijkheden behoort? Dan kunt u gewoon contact opnemen met onze medewerkers. Wij helpen u namelijk op ieder moment graag verder. De hoeveelheid aan producten die u wilt laten bedrukken hangt natuurlijk af van de verspreiding. Bent u een groot-, midden- of kleinbedrijf? Aan wie wilt u de bedrukte pennen of eventuele andere artikelen graag cadeau doen? Dat zijn allemaal vragen die u zichzelf dient te stellen op het moment dat u bij ons aan aankoop doet. Investeer in de relatie met uw klanten en maak de juiste keuze. Omdat wij vele jaren ervaring hebben met het bedrukken van artikelen, kunnen wij u goed adviseren. Wat zijn artikelen die passen bij uw klanten en wat zou de meest effectieve manier zijn om uw product, bedrijf of dienst onder de aandacht te brengen. Wij bedrukken onze producten door gebruik te maken van hoogwaardige technieken. Wanneer u een van onze producten bestelt, dan betaalt u verzendkosten. Deze kosten liggen binnen Nederland erg laag. Als u uw bestelling online geplaatst heeft, ontvangt u een factuur. Zorg dat u deze direct betaalt, want het proces van verzending wordt pas gestart na betaling van deze factuur.


Comments are closed.