Nieuws

Camping met viswater

maandag, 17-11-2014  

Familiecamping de Belten is een camping met viswater en wordt omgeven door een bosrijk gebied ligt aan de grootste natuurlijke visvijver van Overijssel. De visvijver zit vol verschillende zoetwatervissen en roofvissen. Door de grote hoeveelheid aan vis in de vijver en de mooie locatie weet u zeker dat u beet heeft en kunt u in alle rust genieten van uw visvakantie. Onze camping met viswater biedt iedere visser de kans om in alle rust heerlijk te genieten van het vissen. De visvijver is een natuurlijke vijver en bestrijkt 1,5 hectare. Hierdoor zwemmen er veel verschillende vissen die door de natuur in stand gehouden worden.

Camping met viswater in prachtige bosrijke omgeving

Onze camping met viswater ligt in een bosrijke omgeving. U kunt aan de gehele oever mooie natuurlijke stekjes vinden om te gaan vissen. Sommige stekjes zijn door uw voorgangers door de jaren heen voor u gevormd, maar u kunt ook uw eigen unieke visplekje vinden in het gras, tussen de bomen of op het water. Indien u op het water wilt vissen, kunt u met een bootje rustig over de vijver varen en uw ideale plek uitzoeken. U begeeft zich in het midden van de vijver boven alle vissen, zonder afleiding en in alle rust. Dit maakt uw vis avontuur tot een unieke en rustgevende ervaring. Omdat onze camping met viswater omgeven is, heeft u bij het vissen op de camping geen vergunning nodig. Dit maakt het extra makkelijk voor u om eens lekker een hengeltje uit te gooien zonder dat u rekening hoeft te houden of u de vispas heeft meegenomen of u een vergunning aan moet vragen. Omdat u geen visvergunning of vispas nodig heeft om te mogen vissen kunt u ook de meeste hengels voor zoetwater gebruiken. Dit kan een vaste hengel zijn, een vliegvis hengel of hengel met een molen. U mag ook vrij met klein levend aas of kunstaas vissen. Voor de echte sportvissers is er dus ook een goede stek op onze camping met viswater. Voor een visser is geen visvakantie compleet zonder de mogelijkheid tot nachtvissen. Omdat onze camping met viswater in de natuur ligt, is er voldoende ruimte voor een mooie nachtvisavontuur. U kunt uw tentje vrij opzetten en u bent volledig veilig omdat u zich op de camping begeeft.

Visvakantie vol met vis

Onze camping met viswater zorgt ervoor dat vissers hun hart op kunnen halen. In onze visvijver vindt u dan ook veel verschillende soorten vis:

  • roofvissen
  • karpers
  • paling
  • kleine zoetwatervissen

Doordat de camping met viswater in de natuur ligt en het viswater groot is, worden de vissen aantallen natuurlijk in stand gehouden. Afhankelijk van uw hengel en uw aas, zult u dus bijna altijd beet hebben of het nu een klein visje is, of een roofvis, onze visvijver zal veel visplezier geven. Onze camping heeft verschillende accommodaties om uw visvakantie compleet te maken. Zo kunt u op onze camping met viswater verblijven met uw eigen tent, caravan of camper terecht op een trekkersveld, maar is het ook mogelijk om een accommodatie te huren. De accommodaties die beschikbaar zijn:

  • safaritenten
  • Vancansoleil tenten
  • stacaravans
  • seizoensplaatsen

Zo zit u altijd dicht bij uw ideale viswater en kunt u dag en nacht het viswater opzoeken om heerlijk te gaan vissen of gewoon even lekker te genieten en tot rust te komen. Maar bent u ook van alle gemakken voorzien omdat de accommodaties volledig ingericht zijn op uw wensen. Onze camping met viswater is ook ideaal voor kinderen, juist omdat er geen vergunning nodig is, kunnen kinderen met een schepnet of hun hengel lekker vissen aan de overs van de visvijver. Voor kinderen is vissen een leuke en zeer uitdagende buiten activiteit. Voor kinderen die willen leren vissen is het leuk om te leren hoe ze een haakje aan de hengel kunnen knopen, hoe ze de dobber goed in het water krijgen en natuurlijk hoe ze de vis zo goed mogelijk binnen kunnen halen. Voor kinderen die weten hoe ze kunnen vissen, hebben ze een breed scala aan verschillende vissen die ze kunnen vangen. Omdat er in onze visvijver veel vis zit, is de kans groot dat uw kind een mooie vissen zal vangen. Voor de allerkleinste is het een schepnet en emmer altijd beet! Daar zijn ze de hele dag zoet mee. Haal de natuur dichtbij door heerlijk een dagje met uw kinderen te vissen, zij zullen deze vakantie op de camping met viswater niet vergeten. Vissen is voor veel mensen een uitdaging, oefening baart kunst, zo is dat ook in vissen. Uw hengel uitgooien en tot rust komen. Het is allemaal mogelijk. Met vissen laat u alles achter u, het staren naar uw dobber, de wind die zachtjes langs uw gezicht blaast en de zon die op het water schijnt. De mooie omgeving en de rust die de natuur u biedt, vissen is fijn en ontspannend, ook als u even niets vangt en weg wilt zijn van de drukte. En wat is er nu fijner dan verblijven op een camping met viswater, waar u te allen tijde kunt vissen, ontspannen en ontsnappen aan de drukte. Uw vakantie is natuurlijk niet compleet zonder één of meerdere dagen gevist te hebben. Vissen is een fijne activiteit voor jong en oud. De Belten camping met viswater voorziet u van alle gemakken, van volledig ingerichte accommodaties tot de grootste natuurlijke visvijver van Overijssel. Uw visvakantie kan niet meer stuk, u kunt enkel nog maar beet hebben.


Comments are closed.