Bedrijven en Bedrijfsleven

Carports voor het behoud van uw geliefde voertuig

woensdag, 3-9-2014  

Autoliefhebbers die in het bezit zijn van een woning met voortuin, kiezen steeds vaker voor de carports van Ter Huurne. Dat is niet zo verwonderlijk, want wij zijn sinds jaar en dag voorloper op het gebied van overkappingen en carports. Ontwikkelen en vooruitgang zit in ons DNA. Wij zijn altijd druk bezig om de laatste ontwikkelen bij te houden en nieuwe technieken te ontwikkelen zodat wij de trend op het gebied van carports niet hoeven te volgen maar zodat wij degene zijn die de trend zetten. Trend is wellicht een merkwaardig woord omdat consumenten die een carport aan willen schaffen niet zo snel denken aan trends als ze denken aan een overkapping voor hun auto. Toch komen onze overkappingen en carports in zeer trendy modellen die een echte toevoeging zijn op uw tuin. Voor een stevig profiel werken wij veel met aluminium, maar ook maken wij gebruik van andere hoogwaardige materialen die wij op onze website allemaal voor u op een rijtje hebben gezet. Wanneer u dus overweegt om een carport aan te schaffen en u nog niet helemaal zeker weet wat uw wensen precies zijn, dan raden wij u altijd aan om eerst eens op onze website rond te snuffelen om uzelf het scala aan mogelijkheden eigen te maken. Een carport is best wel een luxe product maar het is geenszins een overbodige luxe. Weer en wind zorgen voor het grootste deel van de beschadigingen van uw voertuig. Wist u dat meer dan dertig procent van de beschadigingen van voertuigen worden veroorzaakt door natuurlijke elementen? In veel gevallen worden deze beschadigingen opgelopen terwijl auto’s geparkeerd staan. Denk bijvoorbeeld aan hagel of flinke regen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan takken die op uw auto kunnen terecht komen. Overkappingen en carports zorgen ervoor dat uw auto tegen deze zaken beschermd wordt en dat levert u op de lange termijn een flinke kostenbesparing op. Hieronder de voordelen van de carports van Ter Huurne:

  • duurzame investering
  • kostenbesparend
  • snelle levering
  • hoogwaardig materiaal
  • advies op maat

Vrijblijvende offerte carports aanvragen

Bij Ter Huurne hebben wij een gedegen showroom waar al onze modellen voor overkappingen en carports voor u zijn uitgestald. Door een kijkje te nemen in onze showroom krijgt u echt een idee van onze mogelijkheden en kunt u zich een betere voorstelling maken van de mogelijkheden voor een carport die bij uw woning past. De ene woning is immers de andere niet en niet iedereen heeft evenveel ruimte. Als u weinig ruimte heeft maar toch graag van een goede bescherming van uw voertuig wilt genieten dan hebben wij bij Ter Huurne ook andere mogelijkheden dan het bouwen van carports. Tevens bieden wij namelijk mogelijkheden voor een bouwpakket voor uw overkapping. Een overkapping kan door ons of door uzelf worden aangelegd. Als u twee linkerhanden heeft, dan kunnen wij u altijd komen helpen met de aanleg en de bouw. Neem gewoon contact met ons op en wij helpen u graag verder. Veel mensen kiezen bij Ter Huurne naast een onze carports uit de bouw van een afdak. Deze mogelijkheid biedt zeker ook een goede bescherming. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor overkappingen dan kunt u naast het bekijken van onze showroom, ook eens een kijkje nemen op onze website. Wij zorgen dat onze website altijd up-to-date is zodat u onze nieuwste mogelijkheden voor overkappingen kunt vinden.

‘Kostenbesparing met carports’. Ervaring van een carport eigenaar

De bouw van een carport voor mijn huis leverde een kostenbesparing op die ik nooit had kunnen vermoeden. Een aantal jaar geleden stormde het in mijn wijk. Het begon al aan het einde van de middag. Het trok helemaal dicht. Ik weet het nog goed want ik heb een hond, een Berner Senne, en dat beest begon ontzettend te piepen. Ik had een aantal maanden voor deze bewuste dag een carport laten bouwen in mijn voortuin. Mijn vrouw was altijd al een groot voorstander van carports. Ze hamerde er echt op dat we er een zouden nemen. We woonden toen net in het huis en waren er wat betreft ruimte behoorlijk op vooruit gegaan. Het was wat ruimte betreft dus geen enkel probleem. Ik ben wel iemand die dingen voor zich uitschuift maar omdat mijn vrouw erop stond, besloot ik er werk van te maken. Bij Ter Huurne waren de mogelijkheden voor carports eindeloos en we vonden al snel een model dat geweldig bij ons en onze woning paste. Een paar maanden later stak er dus een geweldige storm op, die ik zo even al noemde. De hagel kwam niet snel daarna met bakken uit de lucht vallen. Het was werkelijk ongelofelijk wat een kracht. De auto’s in onze straat waren enorm beschadigd en van sommige waren zelf de ruiten gebroken. Ik zie mezelf en mijn vrouw nog voor het raam staan, de handen voor onze mond geslagen. Volledige verbijstering over wat er zich voor ons afspeelde. Het is niet te geloven hoe krachtig te natuur is. Onze auto had geen krasje natuurlijk. Maar zonder de carport van Ter Huurne was dat wel anders geweest. Ik ben sinds die dag een groot voorstander van carports en zeg altijd tegen vrienden: ‘als je er ruimte voor hebt, doen!’ Mijn vrouw en ik zijn echt blij met onze carport en kunnen het aan iedereen aanraden een carport te laten bouwen. Het levert je op de lange en soms ook op de korte termijn enorme besparingen op.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *