Nieuws

De mooiste kerstpakketten van het land

woensdag, 17-9-2014  

Het duurt niet lang meer of het is alweer herfst. De hoogste tijd om eens te gaan bedenken welke kerstpakketten je dit jaar nu weer eens in huis moet halen om je medewerkers tevreden te stellen. Deze lange traditie is uitermate belangrijk bij vrijwel iedere tak van de arbeidssector. Het maakt niet uit wat je doet of waar je werkzaam bent, iedereen verwacht eigenlijk een presentje na een jaar van hard werken. Helemaal geen gekke traditie dachten wij zo. Wij van kerstpakkettenxl.nl staan dag en nacht voor je klaar om je te helpen bij het vinden en samenstelen van de kerstpakketten van je dromen. Het is erg verstandig om dit nu alvast te gaan uitzoeken en bestellen, want dan heb je dat al achter de rug. De kerstperiode is voor veel bedrijven een tamelijk drukke periode en dan hoef jij je in ieder geval niet meer bezig te houden met het uitzoeken van het ideale kerstpakket. Niet alleen doe je jezelf daar een groot plezier mee, ook verlicht je de werkdruk bij ons bedrijf. Sommige pakketten hebben wij standaard op voorraad liggen, bijvoorbeeld die met artikelen met een lange houdbaarheidsdatum of kerstpakketten gevuld met cosmetica. Er zijn echter ook kerstpakketten die we pas op het laatste moment kunnen vullen. Het spreekt dus voor zich dat we dit allemaal nauwkeurig moeten inplannen, dus als jij een vroege bestelling maakt help je ons daarmee behoorlijk uit de brand. Zo ontstaat er een win-winsituatie en een kans op een langdurige samenwerking. Wij hebben al tientallen jaren ervaring met het maken van kerstpakketten en dat kan je er hopelijk wel aan af zien. De kans is dan ook groot dat wanneer dit jaar je eerste keer is, je hier in het vervolg weer terug zult komen. En dat zien wij natuurlijk ook erg graag gebeuren. Ga dus snel eens een kijkje nemen op de site om alle mogelijkheden tot het verkrijgen en maken van deze kerstpakketten te zien.

Prachtige kerstpakketten vind je hier

Wat voor kerstpakketten je dan ook zou willen hebben, de kans is groot dat je het wel zult vinden als je op onze site terecht komt. Ons aanbod is namelijk behoorlijk groot, dus schrik niet maar wen eerst aan de enorme keuze. Als je een beetje gewend bent geraakt, wordt het tijd om je wensen op papier te zetten. Dit kan ook digitaal in de vorm van een mailtje. Het is wellicht fijn om iemand daadwerkelijk aan de lijn te hebben dus je kunt ons altijd even opbellen. Alle contactgegevens vind je uiteraard op de website terug en je hoeft nooit lang te wachten op een respons. Jij stelt de vraag en wij antwoorden direct, zo simpel is het. Heb je verder geen vragen maar zijn er andere dingen die in je hoofd malen, laat het ons dan weten want wij leren graag van jou. Als je zelf je kerstpakketten wilt samenstellen dan kan dat tegenwoordig ook. Je kunt bij ons langskomen voor een workshop waarbij je alle artikelen zelf in handen kunt hebben om er prachtige kerstpakketten van te maken. Eventueel komen onze specialisten je assisteren en misschien ben je wel zo creatief dat jouw kerstpakketten worden opgenomen in ons standaard assortiment. Kom maar op met je creatieve vermogen. Natuurlijk kan je ook kiezen uit een van de vele standaardpakketten. Deze kerstpakketten hebben we gecategoriseerd en binnen die categorie kan je dan op zoek gaan naar hetgeen het beste bij jouw wensen en natuurlijk je budget past. Wil je weten wat deze categorieën zijn? Kijk dan maar eens naar dit lijstje:

 • Duurzame pakketten
 • Food kerstpakketten
 • Fun Cooking
 • Pakketten voor mannen
 • Pakketten voor vrouwen
 • Landenthema kerstpakketten
 • Luxe pakketten
 • Ontbijt & Brunch
 • Outdoor & Travel
 • Persoonlijke verzorging
 • Sfeervolle pakketten
 • Themalijn kerstpakketten
 • Volume & Voordelig

Neem gerust eens contact met ons op

Hopelijk hebben we je weten te overtuigen dat het absoluut zal lonen als je bij ons komt voor je kerstpakketten. Zoals je hebt kunnen zien, hebben wij kerstpakketten in alle soorten en maten dus er zal altijd wel iets te vinden zijn dat het beste bij jouw bedrijf past. Je collega’s zullen het in ieder geval erg op prijs stellen dus laat dit niet liggen. Wij zijn een van de goedkoopste leveranciers van kerstpakketten in Nederland dus als je met ons in zee gaat ben je zeker geen dief van je eigen portemonnee. Weet je niet zo goed wat je wilt geven of wil je een erg origineel cadeau? Dan is het sinds kort mogelijk om bonnen te geven aan je werknemers. Met deze bonnen kunnen zij op onze website iets moois uitkiezen. Dit kan variëren uit voedsel, producten zoals pannen of borden, een uitje met de familie, kortingen op vakanties of andere tripjes en het is zelfs mogelijk om het bedrag te schenken aan een goed doel. Zo kan je jouw werknemers zelf iets laten kiezen en dat is erg handig voor bedrijven met een groot personeelsbestand. Je kunt immers moeilijk voor een ieder een speciaal cadeau geven en je loopt niet het risico dat een werknemer met allergieën allerlei etenswaren ontvangt waar hij of zij niets aan heeft. Dit is dan ook een keer een leuk alternatief om je personeel eens goed mee in het zonnetje te zetten. Waar wacht je nog op? Maak snel je bestelling dan heb je het een stuk minder druk tijdens de kerstperiode.


Comments are closed.