Nieuws

Degelijke en duurzame containers vond ik online

donderdag, 6-11-2014  

Voor mijn bedrijf ben ik op zoek gegaan naar goede en stevige containers. Mijn zoektocht begon online, want dat is de plek bij uitstek waar de meeste dingen gevonden kunnen worden. En zo ook containers. Om te beginnen heb ik verschillende sites bezocht om het aanbod te bekijken en vergelijken. Zo kon ik mij een goed beeld vormen van wat er op het gebied van containers allemaal te verkrijgen is. Dit hielp mij in de juiste producent en leverancier te selecteren. Als u ook ooit op zoek bent naar containers is het echt een aanrader om verschillende aanbieders van bepaalde producten met elkaar te vergelijken. Door mijn online zoektocht heb ik echter een bedrijf gevonden dat aan alle wensen voldoet. Het is een bedrijf dat verschillende containers produceert en dat aandacht voor de klant hoog in het vaandel heeft staan. Wellicht vraagt u zich nu af over welk bedrijf ik het heb. Uiteraard zal ik dat uit de doeken doen. Het gaat om het bedrijf KTK Containers. Als u specifieke informatie wilt (buiten de dingen die ik in deze tekst zal vertellen), doet u er goed aan om zelf de website van dit bedrijf eens te bezoeken. Daar kunt u namelijk de nodige informatie vinden, alsmede de contactgegevens van het bedrijf, zodat u bij eventuele vragen gewoon heel eenvoudig zelf contact kunt opnemen met KTK. Zoals ik al zei heb ik mijn zoektocht naar een geschikte container, of meerdere, online begonnen. Ik heb als eerste via Google gezocht door wat termen in te vullen en daarna kwam ik al gauw terecht bij enkele verschillende aanbieders. Nadat ik wat rondgeneusd had op diverse websites, ben ik uitgekomen bij de website van KTK. Op de internetsite zijn trouwens ook foto’s te bekijken. Dit vond ik zelf erg handig, omdat je dan toch gelijk een iets completer beeld hebt. Bovendien is het ook mogelijk om via een nieuwsbrief op de hoogte te blijven van de dingen waar KTK mee bezig is. Ook dat vind ik altijd wel leuk. Nog een goed punt van KTK vind ik dat ik mijn gegevens in een contactformulier op de website kon invullen en dat ik vervolgens vrij snel werd teruggebeld.

Er zijn verschillende soorten containers verkrijgbaar

Wat betreft de containers zelf, valt er natuurlijk ook een heleboel over te vertellen. Voor mijn bedrijf had ik verschillende soorten nodig en gelukkig is het mogelijk om bij KTK diverse soorten te bestellen. Zoals u waarschijnlijk zelf ook weet, als u meer weet over containers, zijn er diverse verschillende containers te verkrijgen. Ook bij KTK is het mogelijk om verschillende producten te bestellen. Op het gebied van containers kan KTK u onder andere het volgende aanbieden:

  • Kippercontainers
  • Zeecontainers
  • Portaalarmcontainers
  • Perscontainers
  • Containers met kabel-, ketting- en haakarmopname

Naast de diverse soorten containers is het trouwens ook mogelijk om bij KTK andere producten te bestellen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de volgende producten:

  • Stationaire persinstallaties
  • Rollovers
  • IBC tanks
  • Bordestrappen

Nog een interessant gegeven is wellicht dat KTK ook begonnen is met het verkopen van verzinkte, stalen platforms waarmee een oprijbordes voor bijvoorbeeld milieustraten kan worden gecreëerd. Maar dat is natuurlijk een heel ander onderwerp. Het is wel zeer boeiend om daar meer over te lezen en als mijn bedrijf op enig moment ook een Stalen Modulair Afval Platform (oftewel SMAP) nodig heeft, ga ik daarover zeker informeren bij KTK. Hoe het ook zij, mijn zoektocht veranderde in een vondst en wel dat ik in KTK een bedrijf heb gevonden dat echte kwaliteitsproducten levert. En dat niet alleen, de benadering van dit bedrijf bevalt mij ook heel erg.

KTK heeft echte aandacht voor de klant

Het is namelijk zo dat KTK niet alleen allerlei soorten containers produceert, koopt en verkoopt, maar het is ook zo dat de medewerkers van deze onderneming echt begaan zijn met de klant, dat ze interesse tonen in de klantbehoefte en dat ze daarin graag willen voorzien. Om te beginnen heb ik de website van KTK Containers bekeken en zo heb ik op die manier informatie ingewonnen over de containers waarin ik geïnteresseerd was. Vervolgens heb ik zoals ik hierboven ook al even noemde mijn contactgegevens ingevuld op de website (want daar staat een handig contactformulier waar wat gegevens ingevuld moeten worden zodat een medewerker van het bedrijf geheel vrijblijvend contact met de eventuele klant kan opnemen). Niet lang nadat ik mijn gegevens had ingevuld werd ik al gebeld. Aan de telefoon heb ik allerlei vragen gesteld en heb ik mijn wensen aangegeven. Één van de dingen die me heel goed beviel aan de manier van doen van KTK Containers is dat ik echt het gevoel had dat er naar me geluisterd werd. Ik wilde namelijk enkele standaard containers bestellen, maar ik wilde ook een container die net even anders was. En zelfs dat is mogelijk bij dit bedrijf. Voor mij is dat een zeer prettige gedachte. De samenwerking verliep overigens verder ook uitstekend. Op het moment dat ik een vraag had, werd die snel en adequaat beantwoord en de producten die ik bij de onderneming bestelde werden op de afgesproken tijd geleverd. In de toekomst ben ik van plan zeker nog vaker samen te werken met KTK Containers, want het is mij goed bevallen. Iets wat me ook aanspreekt aan het bedrijf is dat ze duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Zelf probeer ik namelijk zo milieubewust mogelijk te leven.


Comments are closed.