ICT en Techniek

E-fulfilment bedrijf

donderdag, 27-11-2014  

S&H is een e-fulfilment bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw webshop optimaal werkt, bestellingen goed verzorgd worden, maar ook dat de klantenservice optimaal werkt. Wij zijn een e-fulfilment bedrijf die vooraanstaand is op het gebied van deze dienstverlening. Met deze dienstverlening willen wij bedrijven ont-zorgen, de klantenservice in goed daglicht zetten en kwaliteit van uw webwinkel, bedrijf, merk of producten hoog houden. Wij zijn een e-fulfilment bedrijf dat zich richt op de e-commerce en daarmee de optimalisatie van de processen die daarbij horen. Met onze jarenlange ervaren hebben wij de juiste achtergrond opgebouwd en zijn wij bekend met de bestaande processen. De bestaande processen hebben wij, door groei van mogelijkheden, betalingsmogelijkheden, groei van het internet, komst van sociale media en de wensen van de klanten weten te innoveren tot ons eigen systeem. Ons e-fulfilment bedrijf is dan ook uw oplossing als het gaat om uitbesteding van de order- en servicediensten van uw webwinkel, bedrijf, merk of producten.

Wat doet een e-fulfilment bedrijf?

Klanten bezoeken een webwinkel en bestellen iets in deze winkel. Binnen enkele dagen vinden zij het pakje bij hun thuis en zijn tevreden omdat; Zij het pakje snel kregen, de betaling veilig plaatsvond, de website op orde was, de klantenservice bereikbaar was toen de klant een vraag had over het desbetreffende product. Dit zijn allerlei processen waar een webwinkel mee te maken heeft. Echter is dit de kern van de webwinkel, maar vaak niet de kern van de eigenaar van de webwinkel. Deze heeft vele andere taken zoals misschien wel het netwerken, ontwerpen, vinden van nieuwe leuke goederen en het promoten van het bedrijf, de webwinkel, merk of product. Helaas nemen de bestellingen, gereedmaken van de bestellingen, het verzenden van de bestellingen, de retourverwerking van de bestellingen en de klantenservice heel veel tijd in beslag. Tijd die de eigenaar van de webwinkel en het bedrijf eigenlijk aan al de andere taken had willen besteden. Een e-fulfilment bedrijf zorgt voor al deze processen zodat de ondernemer zich kan richten op de taken die hij of zij graag doet voor zijn of haar bedrijf. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook veel geld. Een e-fulfilment bedrijf heeft dan ook ieder zijn eigen manieren van werken. Wij staan erom bekend dat wij alles onder één dak hebben. Doordat wij werken met slechts één database, kunnen wij uw klanten optimaal helpen. Ons e-fulfilment bedrijf heeft dan ook door onze jarenlange ervaring een eigen manier van werken ontwikkeld en hierbij behorende systemen. Deze processen zijn zo geoptimaliseerd dat deze nauw op elkaar aansluiten en efficiënt samenwerken. Hierdoor zijn de processen tussen de ontvangen bestelling, de verzending en de klantenservice zeer kort in tijdsspanne. Hiermee bespaart u tijd en geld. Dat is voor ons de meest optimale vorm van efficiënt werken, en dat is wat u zoekt in een e-fulfilment bedrijf.

Kwaliteit waarborgen bij een e-fulfilment bedrijf

Er zijn enkele zaken waar u rekening mee houdt als u opzoek gaat naar een e-fulfilment bedrijf. Een daarvan is dat u zeker wilt zijn dat de hoge kwaliteit die u aan uw werkprocessen geeft, gewaarborgd blijft. Dat kan een van de redenen zijn waarom u deze processen (nog) niet uit handen durft te geven. Een e-fulfilment bedrijf verleent diensten waar u als bedrijf heel veel baat bij heeft. Het verhoogd de e-commerce status van uw webwinkel, maar ook de klanttevredenheid. Wat wij als e-fulfilment bedrijf belangrijk vinden is de binding met klanten en de optimalisatie van het bestel- en leveringsproces. Doordat wij enkele stappen uit het proces hebben gehaald en deze nauw met elkaar laten samenwerken, bespaart u tijd en heeft de klant sneller zijn of haar bestelling in huis. Echter gaat het nog veel verder. Door onze communicatie als e-fulfilment bedrijf op verschillende manieren aan te bieden, verlagen wij de drempel voor de klant om contact op te nemen. Hierdoor kan de klant op verschillende manieren contact zoeken met de klantenservice en wordt de wachttijd verlaagd. Maar wordt het voor de klant ook gemakkelijker om contact met uw klantenservice te leggen. Dit zijn enkele factoren die een positieve uitwerking hebben op de binding met klanten, maar ook een positieve afhandeling van de vraag of klacht via de klantenservice. Dit zijn slechts enkele voordelen die wij als e-fulfilment bedrijf u kunnen bieden. De diensten die wij voor u overnemen, nemen wij over omdat wij weten dat we de kwaliteit kunnen leveren, u geld kunnen besparen door het aan ons uit te besteden en omdat u zich dan kunt richten op het bedrijf. Wij hebben onze expertise gemaakt in e-fulfilment, u hoeft niet meer te investeren in dure software, IT-systemen, u hoeft niet tijd vrij te maken om de vragen en klachten af te handelen. Wij zorgen als e-fulfilment bedrijf dat wij dat voor u doen, met waarborging van uw kwaliteit, en juiste binding van de klanten. Uw klanten en hun orders zijn de aorta van uw bedrijf, uw missie zal overal weerklinken en wij verzorgen uw bestellingen, leveringen, retourverwerkingen en klantenservice zodat u zich kunt richten op uw missie en wij ons richten op uw relatie met uw klanten. Hierdoor verhoogd u het rendement, uw klantenaantallen, de tevredenheid van uw klanten en als uw klanten tevreden zijn, dan weerklinkt uw bedrijf, merk en product overal. Bekijk ook onze andere mogelijkheden, e-fulfilment is een machtige vorm van dienstverlening, echter kunnen wij nog veel meer. Van Opslag tot ketenregie, S&H verzorgt het voor uw bedrijf allemaal.


Comments are closed.