Bedrijven en Bedrijfsleven

Een goede kantoorruimte huren doe je hier

zaterdag, 14-2-2015  

Vorig jaar ben ik na heel lang studeren eindelijk afgestudeerd en ik had het geluk dat ik meteen een grote opdracht binnensleepte waaraan ik de komende jaren zal kunnen werken. Ik had nooit verwacht dat het mij allemaal zo voorspoedig zou vergaan omdat ik niet erg ambitieus ben en ik ook helemaal geen plannen had gemaakt voor mijn toekomst. Toch is het echter zo gekomen dat ik mij inmiddels heb ingeschreven bij de kamer van koophandel en dat ik nu dus als zzp’er aan de slag ben gegaan. Dat is wel even wennen want je hebt op deze manier veel meer verantwoordelijkheden dan wanneer je nog studeert. Zo kwam ik er bijvoorbeeld al snel achter dat ik het heel lastig vind om vanuit mijn huis te werken. Daarom ben wil ik nu graag een kantoorruimte huren. Het kwam mij namelijk ter oren dat een kantoorruimte huren een heel goede oplossing kan zijn voor mensen die moeite hebben met beginnen met werken. Het is namelijk zo dat wanneer ik ’s ochtends geen verplichtingen heb, ik niet snel mijn bed uitkom. Dat is natuurlijk niet wat je wilt en omdat ik toch graag iets wil gaan doen op een dag wilde ik graag een kantoorruimte huren. Ik had zo verwacht dat een kantoorruimte huren niet heel moeilijk zou hoeven zijn. Hier in Rotterdam staan namelijk heel wat panden leeg en ik had verwacht dat een kantoorruimte huren dan ook een kwestie was van naar de makelaar gaan en vervolgens zou alles in een mum van tijd wel geregeld zijn. Dat bleek niet het geval te zijn. Het was zelfs zo dat een kantoorruimte huren best nog wel heel erg lastig bleek te zijn. Dat wilde ik natuurlijk graag veranderen en daarom ben ik eens op zoek gegaan naar manieren die een kantoorruimte huren veel gemakkelijker zouden maken. Deze heb ik gevonden op de site van DeBedrijfsmakelaar.nl en omdat ik zo ontzettend tevreden was over deze firma wilde ik hier graag het een en ander over op papier zetten. Vandaar dat ik deze avond in de pen geklommen ben om mijn ervaringen op te schrijven en ze vervolgens met u te delen. Mocht u ook een kantoorruimte huren willen dan hoop ik dat u iets aan mijn adviezen zult hebben.

Voor weinig geld een mooie kantoorruimte huren

Veel mensen denken dat een kantoorruimte huren helemaal niet veel werk is, zoals ik in het voorgaande al reeds schreef was ik een van deze mensen. Inmiddels weet ik echter wel beter en weet ik dat een kantoorruimte huren vaak heel lastig is. Dit heeft niet zozeer te maken met het feit dat een kantoorruimte huren an sich moeilijk is maar meer met het feit dat de eigenaar van de ruimte vaak hoge prijzen rekent. Dat is natuurlijk iets waar ik als beginnend ondernemer graag niet aan wil beginnen en daarom heb ik mijn uiterste best gedaan om een bedrijf te vinden dat mij zou kunnen helpen bij een kantoorruimte huren. Deze heb ik dus uiteindelijk gevonden bij DeBedrijfsMakelaar.nl. Hier werken mensen die niet alleen heel veel verstand van de makelaardij hebben, ze zijn daarnaast ook nog eens uitermate vriendelijk en dat sprak mij uiteraard heel erg aan. Ik vind het namelijk erg fijn om geholpen te worden door mensen die niet alleen hart voor de zaak hebben maar die dat ook voor hun klanten hebben die een kantoorruimte huren willen. Ik kon echt merken dat de klant hier koning is en dat is iets waar je als klant alleen maar naar kunt verlangen dacht ik altijd. Inmiddels weet ik dat ze het bij DeBedrijfsmakelaar.nl ook daadwerkelijk kunnen realiseren en ik ben dan ook blij dat dit bedrijf op mijn pad is gekomen. In de derde en daarmee laatste alinea van deze tekst wil ik graag wat meer vertellen over hoe ik bij DeBedrijfsmakelaar.nl een kantoorruimte huren ging. Ik hoop dat u hiermee een beetje een inzicht krijgt in de wijze waarop wij uiteindelijk zaken hebben gedaan en hopelijk stimuleert u dit ook om weer eens stappen te ondernemen op het gebied van een kantoorruimte huren.

Bij dit bedrijf is de klant koning

Een kantoorruimte huren is niet iets dat je iedere dag even doet. Vandaar dat het goed is om de hulp van een expert in te schakelen wanneer u van mening bent dat u graag een kantoorruimte huren wilt. Ik heb mogen ervaren dat het op deze manier veel gemakkelijker is om tot een goed resultaat te komen. Het is namelijk zo dat de experts die je zullen bijstaan heel veel ervaring hebben met deze gang van zaken waardoor ze ook kunnen zien wat gemakkelijker zou kunnen gaan of wat anders zou moeten. Ik heb hier heel erg veel aan gehad omdat je als leek toch geneigd bent om in valkuilen te vallen. Ik was dan ook heel erg blij met de bijstand die ik van DeBedrijfsmakelaar.nl gekregen heb. Dit was voor mij dan ook een reden om een recensie te gaan schrijven en deze op het internet te plaatsen. Ik hoop dat u iets aan mijn advies gehad heeft en dat u inmiddels een stukje wijzer bent geworden. Om alles wat ik in het voorgaande geschreven heb nog even kort samen te vatten zou ik willen zeggen dat:

  • ik heel erg tevreden ben
  • je het beste even op de site kunt kijken
  • doe het vandaag nog


Comments are closed.