Bedrijven en Bedrijfsleven

Een hennepkwekerij opgerold bij jou?

maandag, 8-12-2014  

Is er een hennepkwekerij opgerold bij jou thuis of op een andere plek die duidelijk aan jou verbonden is? Dan zul je hier de consequenties van onder ogen moeten zien. Er wordt niet licht over gedacht wanneer er een hennepkwekerij opgerold wordt. Je kunt dan ook zeker een straf verwachten. Dit zijn soms werkstraffen, maar je riskeert ook een gevangenisstraf. Je bent je er uiteraard van bewust dat wanneer je een hennepkwekerij onderhoudt je hier de nodige risico’s mee loopt. Zeker wanneer je stroom aftapt. Dit wordt gezien als diefstal en daardoor valt je straf nog hoger uit. In zo’n geval heb je bijna 100 procent zeker een gevangenisstraf te pakken. Dit wil je natuurlijk niet en daarom kun je een advocaat inschakelen wanneer er bij jou een hennepkwekerij opgerold is. Op de website van Hennepkwekerij Advocaat vind je makkelijk en snel een advocaat die gespecialiseerd is in opgerolde hennepkwekerijen. Deze persoon kan jou dus het beste helpen door de jarenlange ervaring die hij of zij heeft op dit gebied. Zeker wanneer er een strafzaak tegen je opgezet wordt is het verstandig om een advocaat onder de arm te nemen wanneer de hennepkwekerij opgerold is. Weet je niet zeker of een advocaat je kan helpen of dat je hier wel het geld voor hebt? Dan kun je ook een pro deo advocaat inschakelen. Wanneer je via de website gratis contact opneemt met dit advocatenkantoor dan kunnen ze je hierin van advies voorzien. Ze hebben ervaring met:

  • strafzaken
  • boete
  • politieverhoor
  • strafbeschikking
  • ontruiming woning

Op alle gebieden die je tegen komt wanneer er een hennepkwekerij opgerold is bij je thuis kan dit advocatenkantoor je helpen. Kun jij hulp gebruiken op dit gebied? Laat dan vandaag nog contact met je opnemen door je gegevens achter te laten op de website. Het eerste gesprek is uiteraard geheel vertrouwelijk. Wanneer je besluit om niet verder te gaan met een advocaat wanneer er een hennepkwekerij opgerold is, kun je er vanuit gaan dat alles wat er in dat eerste gesprek gezegd is ook tussen jullie blijft. Dit wordt niet naar derde partijen overgebriefd. Je kunt je dus laten voorzien van een goed advies en aan de hand daarvan besluiten welke verdere stappen je onderneemt.

Een strafzaak wanneer er een hennepkwekerij opgerold is

Wanneer er een hennepkwekerij opgerold wordt in je woning dan krijg je met veel verschillende zaken te maken. Hennep telen mag tot een bepaalde grens, maar daarna is het een strafbaar feit wanneer je hier geen officiële toestemming voor hebt. In de meeste gevallen is dat niet het geval wanneer er een hennepkwekerij opgerold wordt. In die situaties kun je dus een forse strafeis verwachten. Dit varieert per zaak. In de meeste gevallen is dit een werkstraf, maar het kan ook uitlopen in een gevangenisstraf. In eigenlijk alle gevallen moet je een forse boete betalen. Dit wordt ook wel ontnemingsvordering genoemd. Hierbij wordt er een schattig gemaakt, nadat de hennepkwekerij opgerold is, van hoeveel geld u heeft verdiend met de wietteelt. De Justitie maakt deze schatting. Hierbij is het van belang dat er andere regels van bewijs gelden. In dit geval is het dus belangrijk om een goede keuze te maken in wat je verklaart of welk onderzoek je eventueel aanvraagt. Is er bij jou thuis een hennepkwekerij opgerold? Dan is het dus in veel gevallen echt noodzaak om zo snel mogelijk een advocaat in te schakelen. Op deze website zul je snel zien dat de kosten hiervan niet al te hoog liggen. Dit komt omdat zij ervoor kiezen om het en met minder te doen en zij bekijken de advocatuur vanuit een andere hoek. Stilzittende uren zijn in deze beroepsgroep duur. Wanneer je echter de prijzen verlaagd krijg je meer zaken. En zelfs wanneer deze werkende uren dus goedkoper betaald worden, heb je uiteindelijk toch meer geld. Dit is dus voor beide partijen erg voordelig. Zij verdienen genoeg geld en jij wordt opgeholpen wanneer er een hennepkwekerij opgerold is. Zo wordt er dus het beste uit een vervelende situatie gehaald. Kun je zelfs de goedkope tarieven van dit kantoor niet betalen? Dan kun je er ook altijd nog voor kiezen om voor een pro deo advocaat te gaan. Deze advocaat kost jou dan geen geld, maar wordt door de Staat betaald.

Wat te doen als er een hennepkwekerij opgerold is

Wanneer er bij je thuis een hennepkwekerij opgerold is betekent dit over het algemeen dat je diepe problemen zit. Het is echter een zeer strafbaar feit om een hennepkwekerij in je huis te hebben. Heb je nog meer strafbare feiten gepleegd, denk aan bijvoorbeeld het aftappen van stroom, dan kan je straf behoorlijk fors uitvallen. Dit wil je natuurlijk niet. Het is al vervelend genoeg dat je hennepkwekerij opgerold is. Je wilt dit alles uiteraard zo snel mogelijk achter je laten en er het beste van maken. Het inhuren van een advocaat is in dit geval zeer verstandig. Zorg dan dus wel voor een advocaat die er ervaring mee heeft wanneer er een hennepkwekerij opgerold is. Niet alle advocaten hebben hier veel ervaring mee en het zijn toch specifieke zaken. Zorg dus dat je een advocaat onder de arm neemt die hier verstand van heeft en je dus niet alleen zo snel mogelijk, maar ook zo goed mogelijk kan helpen. Het eerste gesprek met een advocaat is gratis, dus we raden je zeker aan dat wanneer je in een dergelijke situatie zit hier ook gebruik van te maken.


Comments are closed.