Woning en Tuin

Een HR ketel kopen

zondag, 22-2-2015  

Een HR ketel kopen lijkt misschien een heel karwei, maar dat hoeft absoluut niet zo te zijn. Helemaal niet als u eens een kijkje neemt bij de Ketelsprinter. De website http://www.ketelsprinter.nl/nieuwe-hr-ketel-kopen verschaft u alle informatie die u nodig hebt om een goede keus voor een HR ketel te maken. De Ketelsprinter biedt u de informatie en service die u nodig hebt om uw warmwatervoorziening optimaal te laten functioneren. Daarbij kunt u denken aan achtergrondinformatie over energievoorziening in huis en de werking van CV ketels. Een HR ketel kopen wordt zo een stuk gemakkelijker. Een beslissing maken als u goed geïnformeerd bent geeft meer zekerheid. Ook als u voor het eerst een HR ketel kopen wilt is de Ketelsprinter een uitstekend adres voor uw aankoop. Dat geldt zowel voor particulieren als bedrijven. Ook als u al in het bezig bent van een ketel kunt u terecht voor advies of extra producten die uw huis nog behaaglijker maken. Leest u hieronder verder over de mogelijkheden voor het aanschaffen voor een HR ketel, bijpassende producten en de service die u kunt verwachten als klant bij de Ketelsprinter.

Waarom een HR ketel kopen?

U denkt misschien, waarom moet ik voor een HR ketel kiezen? Dat is uiteraard een goede vraag. Het is ten eerste goed om te weten wat een HR ketel nu eigenlijk is. Een HR ketel is een soort CV ketel. CV ketels verzorgen de warmwatervoorziening in uw huis of bedrijf. Ze zijn essentieel voor de werking van uw centrale verwarming. Vroeger werden huizen warm gehouden met een kachel, maar deze is vervangen door de centrale verwarming. Als u bijvoorbeeld een warme douche wilt nemen, warm water nodig heeft tijdens het koken of afwassen, komt dit water allemaal uit de waterleiding, verwarmd door uw CV ketel. Een CV ketel stookt gas om het water dat door de ketel stroomt op te warmen. Er zijn verschillende soorten en maten CV ketels beschikbaar, elk afgestemd op de ruimte en het watergebruik en warmtebehoefte in een pand. Het is daarom goed van uw woning of bedrijf te weten hoeveel warmte u nodig heeft en hoeveel warm water u gemiddeld verbruikt. U kunt dit eenvoudig berekenen met het rekenmodel op de website van de Ketelsprinter. Als u dit gedaan hebt moet u kiezen wat voor ketel u nodig heeft. Een HR ketel kopen heeft daarbij grote voordelen. Het is een CV ketel met een bijzonder goed rendement. Dat houdt in dat de energie die gebruikt wordt om het water op te warmen, terugverdiend wordt aan het warme water. Er gaan dus weinig energie verloren. Dat is aan de ene kant goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U verbruikt maar weinig gas dat verloren gaat. Zo is een HR ketel kopen niet alleen slim voor klanten die op hun geld willen letten, maar ook voor mensen die graag het milieu willen sparen. Een HR ketel kopen is dus een uitstekende oplossing als u een nieuwe CV ketel nodig heeft. U kunt daarbij nog kiezen uit een solo ketel of combiketel. Een soloketel bevat geen onderdelen die zorgen voor warm tapwater. Met dit type ketel krijgt u alleen warm water toegevoerd voor de warmte-installatie in uw pand. Deze oplossing wordt vaak gebruikt in bedrijven die slechts verwarmd hoeven te worden, maar verder geen warm kraanwater nodig hebben. Als u uw garage bijvoorbeeld wilt verwarmen is dit een goede, goedkope oplossing. Voor woonhuizen raden wij echter aan een combiketel te laten installeren. Zo bent u in één keer klaar.

Service bij een HR ketel kopen

De Ketelsprinter hecht grote waarde aan de bijgeleverde service. U kunt zich als klant uiteraard eerst zelf oriënteren op de verschillende mogelijkheden. Een HR ketel kopen hoeft niet moeilijk te zijn, maar als u er toch niet uitkomt met het rekenmodel of twijfelt over het model van uw keuze, kunt u altijd terecht bij een van de ervaren medewerkers van de Ketelsprinter. Het personeel van de Ketelsprinter heeft jarenlange ervaring met het leveren van ketels en het infomeren over de diverse opties. Zij staan u graag te woord als u een HR ketel kopen wilt. Daarnaast kunt u ook op de website of bij onze medewerkers terecht over aanverwante zaken. Misschien heeft u al een ketel en wilt u aanpassingen laten doen, of bent u op zoek naar andere oplossingen. De Ketelsprinter biedt naast HR ketels ook:

  • andere soorten CV ketels
  • radiatoren
  • vloerverwarming
  • thermostaten
  • radiatorombouw
  • boilers en geisers
  • installatiemateriaal

Voor al deze zaken kunt u ook op de website terecht, naast informatie over een HR ketel kopen. Als u bijvoorbeeld bezig bent met een verbouwing of zelfs een nieuw huis aan het bouwen bent, kunt u eenvoudig uw HR ketel kopen, en tegelijkertijd ook radiatoren en vloerverwarming aanschaffen. Zo hoeft u niet meerdere adressen af voor deze producten, en kunt u bij vragen of opmerkingen terecht bij één aanspreekpunt. U bent daarbij gegarandeerd van een goede en snelle service. Levering vindt in de meeste gevallen binnen 24 uur plaats en is altijd gratis. Als u ervoor wilt kiezen zelf uw bestelling op te halen is dat ook mogelijk. Betalen kan zowel online als op locatie, in het geval u uw bestelling zelf ophaalt. Onze medewerkers houden graag rekening met uw persoonlijke voorkeuren als u een HR ketel kopen wilt. Wij hopen u snel te mogen begroeten als klant van de Ketelsprinter!


Comments are closed.