Nieuws

Een leuk avondje lasergamen

dinsdag, 27-1-2015  

Vorige maand was ik jarig en om het dit jaar eens geheel anders dan anders te vieren heb ik bedacht om met zijn allen te gaan lasergamen. Ik had al heel veel heel veel positieve verhalen gehoord over lasergamen en daarom wilde ik dit nu zelf ook wel eens ervaren. Vandaar dat ik eens op zoek ben gegaan naar bedrijven die een totaalpakket aanboden wat betreft lasergamen. Al snel kwam ik er achter dat dit nog niet eens zo gemakkelijk is. Er zijn dan wel heel veel bedrijven die je op weg kunnen helpen wat betreft lasergamen maar, zo leerde ik al snel, daar moet je nooit te snel mee in zee gaan want je weet nooit precies waar je voor tekent. Vandaar dat ik mij eens tot vrienden en bekenden heb gericht en heb hen allemaal, stuk voor stuk, de vraag voorgelegd wat zij mij zouden aanraden wanneer het ging om een leuke avond lasergamen. Zoals zo vaak hoor je op deze manier van bedrijven waar je anders nooit bij uit was gekomen en daarom vind ik dit ook altijd de meest betrouwbare manier om informatie in te winnen. Een oud klasgenoot vertelde mij dat wanneer hij ging lasergamen hij dit altijd deed via Light-Strike.nl. Omdat hij vol enthousiasme over dit bedrijf vertelde wekte dit uiteraard mijn interesse. Ik was vooral erg benieuwd naar de tarieven die door dit bedrijf gehanteerd werden want als ik mijn oud klasgenoot zou moeten geloven dan kon je nergens voor minder geld een mooiere avond beleven dat bij dit bedrijf. Aangezien mijn budget niet heel erg groot is maar ik daarnaast wel streef naar een topavond leek het mij zeer verstandig om eens wat meer informatie in te winnen over dit bedrijf. Dit hoefde helemaal niet moeilijk te zijn, zo vertelde dezelfde oud klasgenoot mij. Het was namelijk zo dat dit bedrijf een website had waar ik alle informatie op zou kunnen vinden waar ik naar op zoek was. Dat maakte het voor mij natuurlijk heel gemakkelijk om eens op onderzoek uit te gaan. Hoe ik dit gedaan heb en wat mijn bevindingen waren zal ik in de volgende twee alinea’s uiteenzetten.

Spectaculair lasergamen voor waanzinnige prijzen

Van veel mensen hoorde ik dat je goed in de gaten moet houden hoe het parcours is waar je op gaat lasergamen. Het komt namelijk nogal eens voor dat je gewoon in een saaie hal staat waar je weinig lol kunt beleven. Vandaar dat ik dus met veel interesse de site van Light-Strike.nl eens aandachtig bekeken heb en al snel kwam ik tot de conclusie dat ik hier wel eens een prachtige avond lasergamen tegemoet zou kunnen zien. Aangezien dat ook precies was waar ik naar op zoek was heb ik eens even gekeken aan welke bedragen ik zou moeten denken om dit plezier, dat zich vooralsnog enkel in mijn hoofd afspeelde, om te kunnen zetten in werkelijkheid. Tot mijn grote verbazing zag ik dat de tarieven uitermate laag waren. Dat ik hier enorm mee in mijn sas was moge voor zich spreken. Het heeft mij dan ook niet veel tijd gekost om een beslissing te maken en daarom heb ik dan ook diezelfde dag nog de telefoon gepakt om contact op te nemen met Light-Strike.nl. Ik werd hier echt heel vriendelijk te woord gestaan en er werd mij zelfs nog gewezen op extra voordelige tarieven omdat ik met een grote groep mensen zou komen. Op die manier kon ik dus echt voor heel weinig geld een fantastische avond tegemoet zien! Wat was ik blij dat dit bedrijf op mijn pad was gekomen en wat verheugde ik mij op het spel dat wij binnenkort zouden spelen. Met veel plezier heb ik dan ook een uitnodiging voor mijn vrienden gemaakt waarin ik hen mededeelde dat hen binnenkort een grote verrassing te wachten stond zonder daarbij te vermelden dat we zouden gaan lasergamen. U kunt waarschijnlijk wel begrijpen dat zij erg benieuwd waren maar dat ze nooit hadden kunnen verwachten dat we zo fantastisch zouden gaan lasergamen. In de laatste alinea van dit verhaal zal ik wat meer over dit lasergamen vertellen.

Wij hebben een onvergetelijke tijd gehad

Lasergamen is een heel spannend spel. Het maakt niet echt uit hoe groot je groep is; lasergamen is eigenlijk altijd heel erg spannend. Daarbij is lasergamen ook nog eens heel spannend doordat je een leuk parcours betreedt. Dat maakte het in ons geval heel erg leuk omdat wij er van houden om flink te klauteren, we zijn deze avond dan ook uitgebreid aan onze trekken gekomen. Het is dan ook niet overdreven wanneer ik stel dat het lasergamen ons echt heel erg goed bevallen is en dat we volgend jaar sowieso weer eens zullen terugkeren om nog een keer te komen lasergamen. Ik had nooit verwacht dat dit zo spannend zou kunnen zijn en daarom was ik dan ook zeer blij verrast toen ik eenmaal ondervond hoeveel spanning er in dit spel kon zitten. Helaas heb ik met mijn team die avond niet weten te winnen maar dat mocht de pret niet drukken. Het moge duidelijk zijn dat:

  • wij een onvergetelijke avond hebben gehad
  • ik nergens anders voor zo’n aantrekkelijke prijs zo veel vermaak had kunnen krijgen
  • wij volgend jaar sowieso weer terug zullen keren voor een tweede ronde

Wilt u meer weten over dit bedrijf? Kijk dan vandaag nog maar even op de vernieuwde website.


Comments are closed.