Bedrijven en Bedrijfsleven

Goederenopslag Twente; ruimte voor goederen

woensdag, 20-5-2015  

Welkom bij Shelter Storage; waar u terecht kunt voor goederenopslag. Twente of omgeving is de plek waar u zoekt naar een betrouwbare opslag? Kies dan voor Shelter Storage, want dan weet u zeker dat u goederen in goede handen zijn. ‘Goederenopslag Twente’ houdt in ‘de opslag van goederen voor bedrijven’. Dat kunnen goederen zijn die dienen te worden opgeslagen in pallets, maar dat kunnen ook losse goederen zijn. Hoe u gebruik wenst te maken van de goederenopslag Twente is aan u, en dat geldt ook voor de periode waarin u goederen wilt opslaan. U kunt al vanaf één dag een goederenopslagruimte in Twente huren via onze website. Meer informatie over de opslag van uw goederen vindt u onder ‘goederenopslag Twente’. De voordelen van Shelter Storage zijn groot ten opzichte van andere opslagplaatsen. Ten eerste kunnen wij zeggen dat onze ruimte zeer uitgestrekt is. We hebben het over 92.000 vierkante meter opslagruimte. Dat is voldoende voor uw goederenopslag. Twente, en de omgeving van Twente, is het gebied waarin wij werkzaam zijn en waar u dus de mogelijkheid heeft om als bedrijf producten onder te brengen. Naast het voordeel van de grote ruimte waardoor u veel goederen bij ons kwijt kunt, heeft u ook het voordeel dan onze opslag zeer goed te bereiken is via de snelweg, maar ook met de boot of met het vliegtuig. Dat is een van de belangrijkste elementen bij het kiezen van een goederenopslag. Natuurlijk is het volgende punt ‘veiligheid.’ Wanneer klanten kiezen om hun goederen ergens onder te brengen dan willen zij enkel en alleen in zee gaan men een bedrijf waar zij vertrouwen in hebben. Daarom staat onze service dan ook zeer hoog in het vaandel en willen wij onze klanten graag tevreden houden door het veiligheid, betrouwbaarheid en bereikbaarheid te bieden. De voordelen van goederenopslag Twente bij ons op een rijtje!

  • U geniet van meer dan 92.000 vierkante meter opslag.
  • U kunt ons bereiken via de snelweg maar ook met de boot.
  • Vraag op ieder moment een gratis offerte aan die volledig vrijblijvend is.
  • Onze ruimte zijn overdekt, verwarmd en goed beschermd.
  • U betaalt altijd zeer scherpe prijzen voor goederenopslag Twente!

Goederenopslag Twente van Shelter Storage

Op zoek naar Goederenopslag in Twente? Zoek dan niet verder. Vele zakelijke klanten maken gebruik van onze trouwe diensten. Als bedrijf hebben wij meer dan 25 jaar ervaring op onze naam staan en dat merkt u aan onze uitmuntende dienstverlening. Onder ‘goederenopslag Twente’ vindt u informatie over onze diensten en de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Deze offerte is altijd geheel vrijblijvend en dient er vooral toe om u op de hoogte brengen van de mogelijkheden en de kosten die u betaalt voor het opslaan van goederen. In Nederland, maar tevens in het buitenland zijn veel bedrijven afhankelijk van een goede en zeker ook van een betrouwbare opslag. Het is daarom zaak dat deze goederenopslag zeer goed wordt geregeld. In onze beveiligde ruimten heeft u geen omkijken naar uw goederen en weet u zeker dat alles goed geregeld is. Waar en hoe lang wilt u precies gebruik maken van de goederenopslag? Twente? Een maand? Een jaar? ‘U roept, wij draaien!’ Het is dus helemaal aan u. Wij zien dat allemaal als een keuze van u en uw wensen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij proberen altijd te denken in oplossingen. Mocht u vragen hebben over opslag en wilt u graag met een medewerker spreken over de oplossingen die wij bieden, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij komen altijd snel bij u terug.

Waarom goederenopslag Twente?

Vaak kloppen bedrijven bij ons aan die bepaalde voorraden leverbaar willen hebben maar daarvoor geen ruimte hebben op de eigen locatie. Een goede opslag regelen heeft een aantal voordelen voor bedrijven. Ten eerste scheelt het bedrijven een hoop zorgen wanneer zij weten dat producten op een veilige plek zijn opgeslagen. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om op ieder moment naar de opslag te komen om bepaalde producten op te halen. Natuurlijk zijn wij bereikbaar op ieder moment voor het afhalen van de lading. Een voordeel van goederenopslag (Twente omgeving is zeer goed bereikbaar) is tevens dan het overdekt en verwarmd is en dat uw goederen dus beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. Shelter Storage werkt met zeer redelijke prijzen. U kunt er dus op rekenen dat u een goede prijs betaalt. Dat zien wij als onderdeel van de service die wij onze klanten graag willen kunnen bieden. Voor bedrijven die op zoek zijn naar een plek waar zij goederen kunnen opslaan is het eerste punt waar zij naar kijken; ‘ga ik in zee met een betrouwbare partij?’ Dat is een vraag die zij zich onwillekeurig zullen stellen. Het gaat immers om producten die wellicht nog verkocht moeten worden. Met andere woorden; ‘het gaat om kapitaal dat beschermd dient te worden’ en dat is iets wat u aan ons kunt uitbesteden! Tevens bieden wij u hulp bij transport en hulp bij het laden en lossen. Onze service stopt namelijk niet bij de voordeur. Opslag van goederen houdt ook in dat er goederen verplaatst moeten worden en daar hebben wij ons door de jaren heen in gespecialiseerd. Tevens bieden wij een speciale sorteerservice, waar u naar kunt vragen als u gebruik wenst te maken van onze diensten en goederenopslag. Twente is de plek waar u terecht kunt als u zoekt naar een goede opslag. Neem contact op en wij helpen u graag direct verder.


Comments are closed.