Nieuws

Hondentraining met behulp van producten van PE Dogs

woensdag, 10-9-2014  

Een hond is een heel veelzijdig dier. In de eerste plaats is het een heel leuk huisdier: in Nederland wordt de hond dan ook vaak als huisdier gehouden en maakt in de meeste gevallen een echt deel uit van de familie. Het beestje heeft een eigen plekje, er wordt veel mee gespeeld en vaak mag het ook mee op vakantie. Kinderen kunnen over het algemeen goed overweg met honden en andersom ook, waardoor de hond een perfect huisdier is. In de meeste gevallen komt een hond al als puppy bij een gezin wonen. Na een aantal weken bij de moeder wordt het beestje al opgenomen in de familie. Vaak leert de hond al snel zindelijk te zijn en te gehoorzamen aan het baasje. In andere gevallen is het echter zo dat een hond moeite kan hebben met het luisteren naar bevelen. In dit geval kun je de hond laten trainen of africhten. Professionele africhters ontfermen zich dan over de hond, die zal leren om te gehoorzamen en bevelen op te volgen. Een dergelijke hondentraining dient in dit geval als een soort van heropvoeding van de hond. In andere gevallen worden honden getraind voor speciale vaardigheden. Een politiehond moet bijvoorbeeld speurwerk kunnen verrichten of ontsnapte verdachten opsporen en inrekenen. Bij zulke ondernemingen is het belangrijk dat de hond goed is afgericht en bijvoorbeeld niet een verdachte doodbijt. Dergelijke zaken komen erg precies en daarom is een goede training heel belangrijk. Voor de training van een hond heb je natuurlijk een trainer nodig, die de hond gaat africhten. Maar er zijn ook diverse producten, die je kunt gebruiken om de hond dingen mee te leren. PE Dogs bijvoorbeeld is een bedrijf dat verschillende soorten producten verkoopt, die gebruikt kunnen worden om honden mee af te richten.

Het assortiment van PE Dogs

PE Dogs is een bedrijf dat heel veel verschillende soorten producten verkoopt. PE Dogs staat voor Professional Equipment for Dogs. Uit de naam kun je al afleiden dat PE Dogs professionele producten verkoopt, die kunnen worden gebruikt bij het africhten van honden. PE Dogs is een bedrijf dat handelt via het internet. Dit betekent dat er geen winkel is waar je de producten kunt uitzoeken en aanschaffen, maar dat je in de webshop een keuze moet maken en een bestelling kunt plaatsen. Het voordeel van een dergelijke handelswijze is dat er geen kosten betaald hoeven worden voor de winkel, die niet worden doorberekend in de prijs van de verkochte producten. Daarom betaal je altijd een lagere prijs, omdat concurrenten vaak wel een winkel hebben en dus hoge kosten voor het pand betalen. PE Dogs heeft een ruim assortiment, waar je een keuze uit kunt maken. Enkele producten, die in de webshop verkocht worden:

 • e-collars
 • anti-blafbanden
 • motivatie en bekrachtigers
 • lijnen
 • halsbanden
 • tuigen
 • bijtmouwen
 • muilkorven
 • hondenschoenen
 • verzorging
 • kleding

Zoals je kunt zien, kun je in de webshop van PE Dogs heel veel verschillende producten kopen, die kunnen helpen bij het trainen van een hond. Je hebt bijvoorbeeld motiverende speeltjes nodig, zoals een bal, om een hond goed te kunnen africhten. Een hond vindt het geweldig om ergens achteraan te rennen en een bal is hiervoor goed te gebruiken. Om de trainer wat te ontzien verkoopt PE Dogs ook apparaten, waarmee ballen kunnen worden afgeschoten. Hierdoor hebben de ballen meer snelheid en is het een grotere uitdaging voor de hond, zonder dat het veel energie kost van de africhter. Daarnaast is een goede halsband onmisbaar, omdat de hond hieraan vast gehouden kan worden als dat nodig is, wel of niet met een lijn. Dit kan een gewone halsband zijn, maar ook eentje die een zender bevat, die een trilling, geur, geluid of schokje geeft als je op de afstandsbediening op een knop drukt. Op deze manier kun je de hond op het gewenste moment corrigeren als hij iets fout doet, wat heel effectief is. Een halsband die ervoor zorgt dat de hond minder vaak blaft, die op ongeveer dezelfde manier werkt, is ook te koop in de webshop van PE Dogs.

Gemakkelijk online bestellen

Als je een keuze hebt gemaakt uit het ruime assortiment van PE Dogs, kun je een bestelling plaatsen. Klik op de website op de artikelen die je graag wilt aanschaffen. Deze producten komen vervolgens in de winkelwagen terecht. Je kunt zoveel artikelen tegelijk bestellen als je zelf wilt. Als je klaar bent met winkelen, kun je gaan betalen. Dit kan gemakkelijk en veilig via iDeal. Je moet enkele gegevens invullen voor de verzending en betaling en de bestelling is afgerond. Nu krijg je zo snel mogelijk de bestelde producten thuisbezorgd. Een van de vele voordelen van het online bestellen bij PE Dogs, is dat de verzending gratis is als je meer dan 50 euro hebt uitgegeven in de webshop. Op deze manier is de aankoop al helemaal voordeling. Daarnaast heb je het recht om tot 14 dagen na de bestelling het product kosteloos te retourneren. Je krijgt je geld terug of kunt iets anders uitzoeken op de website. Dit is gemakkelijk, omdat je natuurlijk niet altijd helemaal zeker weet of het product je wel gaat bevallen, omdat je het nog nooit zelf in je handen gehad hebt. Hierdoor wordt het voordeel van de webshop van PE Dogs alleen maar groter. Kijk op www.pe-dogs.com voor het online bestellen van alle benodigdheden voor een hondentrainer.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *