Nieuws

Ik ging mijn boot verkopen

zaterdag, 7-2-2015  

Na een lang en gelukkig huwelijk is vorig jaar geheel onverwacht mijn man overleden. Omdat het allemaal zo onverwacht gebeurde vond ik dit uiteraard een heel grote klap die ik maar nauwelijks kon hebben. U moet weten dat mijn man net met pensioen was gegaan en dat hij nu eindelijk van zijn leven had kunnen gaan genieten. Het ging eigenlijk precies zoals je dat zo vaak hoort wanneer mensen met pensioen gaan; op het moment dat de rust intreedt slaat het noodlot toe. Dat is natuurlijk iets wat je zelfs je ergste vijand nog niet toewenst. Ik kwam daarbij ook onmiddellijk in de problemen en wel vanwege het volgende. Mijn man had gehoord dat een goede vriend van hem zijn boot verkopen wilde. Ik weet nog goed dat mijn partner toen zei dat wanneer die vriend die boot verkopen wilde, hij daar wel in geïnteresseerd zou zijn. Omdat ik wist dat mijn man altijd al graag wilde gaan varen leek het mij een goed idee om die schuit te gaan kopen. Zo gezegd zo gedaan, de vriend wilde zijn boot verkopen aan mijn echtgenoot en een paar dagen later stond het apparaat al bij ons in de schuur. Net nu de zomer is aangebroken is mijn echtgenoot helaas overleden en nu wil ik zijn boot verkopen. Ik heb namelijk helemaal geen verstand van boten en voor mij is de lol er ook wel af. Vandaar dat ik dus nu graag de boot verkopen wil. Ik wist echter niet precies hoe ik dit aan moest pakken en daarom ben ik eens even gaan informeren naar de mogelijkheden die er bestaan op het gebied van je boot verkopen. Dit bleken er nog niet eens heel veel te zijn en daarom ben ik ook maar eens gaan informeren bij vrienden die wat meer verstand hadden van hoe je je boot verkopen kunt. In deze tekst wil ik graag vertellen hoe ik mijn boot verkopen kon met behulp van een zeer interessante site waar iedereen die zijn boot verkopen wil eens een kijkje zou moeten nemen. In de volgende alinea wil ik dan graag wat nader bij deze website stilstaan omdat ik daar veel profijt van heb gehad.

Een boot verkopen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn

Een boot verkopen kan heel moeizaam zijn. Ten eerste moet je weten waar je je vaartuig aan moet bieden. Het heeft bijvoorbeeld weinig zin om een advertentie in de supermarkt op te hangen omdat hier nou eenmaal geen hond naar zal kijken. Daarbij kun je in de supermarkt ook geen foto’s plaatsen waardoor de advertentie zijn doel volkomen voorbij schiet. Vandaar dat ik eens op het internet ben gaan kijken nadat vrienden van mij hadden gehoord dat ik mijn boot verkopen wilde. Ik ben gewoon maar eens begonnen door te googelen op ‘boot verkopen’. Dit leverde mij een lange lijst aan zoekresultaten op waaronder ook een hoop resultaten waren die mij geen stap verder brachten. Het was daarom heel fijn dat ik al heel snel op de site van VoordeligeBoten.nl terechtkwam. Hier zag ik dat je heel erg veel mogelijkheden hebt wanneer je je boot verkopen wilt. Dat was natuurlijk precies waar ik ook naar op zoek was en waarom ik dan ook graag even de tijd wilde nemen om de site eens aandachtig te bekijken. Ik wilde mijn boot verkopen maar niet voor iedere prijs die ik er voor zou kunnen krijgen. Ik wilde er namelijk zeker van zijn dat ik er niets bij in zou schieten. Vandaar dat ik eens even goed gekeken heb naar de prijzen die andere mensen voor hun boten vroegen. Op basis daarvan heb ik besloten voor welke prijs ik mijn boot verkopen wilde. Omdat ik niet geheel wist hoe ik mijn vaartuig uiteindelijk op de site zou moeten krijgen heb ik besloten om maar eens contact op te nemen met de mensen achter de website. Deze hebben mij vervolgens heel erg goed weten te helpen en daarom wil ik in de laatste, afsluitende, alinea graag wat nader stilstaan bij de service die deze mensen aan mij verleend hebben. Ik kom namelijk zelden bedrijven tegen die je zo goedgezind zijn als de mensen bij dit bedrijf en daarom wil ik dit niet onvermeld laten.

Een goede prijs voor je vaartuig

Het is natuurlijk belangrijk dat je een goede prijs voor je vaartuig ontvangt. De kunst is echter om een prijs te verzinnen die de aandacht van het publiek trekt zonder dat het ze massaal afschrikt. Om daar een goede balans in te vinden heb dus contact opgenomen met een van de mensen van VoordeligeBoten.nl en deze vrouw was heel erg bereid om mij bij te staan. Omdat het hier ook om een emotionele kwestie ging was ik soms een beetje moeilijk en lastig maar de vrouw had hier alle begrip voor. Dat is natuurlijk heel erg fijn om te merken en daarom heb ik ook besloten dat ik een recensie over dit bedrijf wilde schrijven. Ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over de geboden diensten en dat ik deze firma aan iedereen aan zou willen raden. Kortom:

  • ik heb een mooie deal weten te maken
  • ik was mijn vaartuig in no-time kwijt
  • ik heb alle ondersteuning gekregen en daar heb ik veel baat bij gehad

Kijk daarom dus vandaag nog maar even op de geheel vernieuwde website.


Comments are closed.