Nieuws

Kinderopvang Enschede bij een gastouder

zondag, 21-12-2014  

Heeft u een zoon of dochter die binnenkort naar de opvang moet omdat u weer een aantal dagen zal gaan werken. Vaak wordt de opvang van kinderen gedeeltelijk geregeld door de familie. We horen veel dat kinderen op vaste dagen naar oma en opa gaan, maar vaak zijn daarmee nog niet alle dagen gedekt. Kinderopvang Enschede regelen doet u bij Snoesje, want wij koppelen kinderen aan een betrouwbare gastouder. Kinderopvang Enschede regelen door gebruik te maken van een gastouders kent vele voordelen. Ten eerste kunnen wij u vertellen dat het u zal schelen in de kosten. De reguliere kinderopvang Enschede is namelijk duurder dan de opvang van uw kind door een gastouder. Ten tweede is het zo dat de opvang door een gastouder meer persoonlijk is. Wij hanteren een beleid waarin er per gastouder nooit meer dan vijf kinderen worden opgevangen. Dit doen wij om de persoonlijke aandacht per kind te waarborgen. Voor kinderen is een omgeving erg belangrijk. Het duurt altijd enige tijd voor een kind gewenst is aan zijn of haar omgeving. Hoe veiliger een kind zicht voelt, hoe meer ruimte het zal hebben om zich te ontwikkelen en dat is heel erg belangrijk. Kinderen zijn gevoelig en moeten zich in een omgeving op hun gemak voelen om dingen te kunnen leren. We zien altijd – en dat is heel normaal – dan kinderen als ze net naar de kinderopvang Enschede gaan, nog veel tijd kwijt zijn aan het aanpassen. Ieder kind is anders en het ene kind lijkt zich sneller op zijn gemak te voelen dan het andere kind, maar het is zeker zo dat kinderen zich op zich snel aanpassen. Als u graag gebruik wilt maken van de mogelijkheden voor een gastouder van kinderopvang Enschede dan kunt u zich nu meteen online inschrijven bij Snoesje. Onze kernwaarden zijn:

  • aandacht
  • betrokkenheid
  • stimulerend
  • flexibel
  • open

Kinderopvang Enschede snel geregeld

Bij Snoesje heeft u uw kinderopvang Enschede snel geregeld, want wij koppelen u snel aan de juiste gastouder. Maar hoe gaat het precies in zijn werk? Allereerst dient u zich zoals vermeld online in te schrijven. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug om een afspraak te maken. Tijdens dit gesprek zullen wij nogmaals rustig uitleggen hoe wij te werk gaan en wat onze waarden en verwachtingen zijn. Op basis van uw wensen en de plaats waar u woont, zullen wij een gastouder zoeken die wij bij u vinden passen. Natuurlijk is het altijd een persoonlijke zaak en daarom zullen wij u natuurlijk ook altijd aan de gastouder voorstellen. Als we de kinderopvang Enschede eenmaal voor u geregeld hebben, dan zal het zo zijn dat u kind naar de kinderopvang Enschede gaat. Om er voor te zorgen dat iedereen weet waar hij aan toe is en zeker te weten dat iedereen tevreden is over de kinderopvang Enschede, zullen na een tijdje altijd een gesprek met u voeren waarin we de gang van zaken bespreken. Hierin zal er altijd aandacht worden besteed aan de voortgang van het kind. Wij vinden het bij Snoesje kinderopvang Enschede belangrijk dat er genoeg aandacht voor het kind is en daarom zullen wij altijd met u bespreken hoe het kind zich gedraagt en misschien zijn er wel zaken die ons opvallen. Een goede betrouwbare plek waar het kind op ieder moment terecht kan is belangrijk voor zowel het kind als de ouder. Kinderopvang Enschede is iets wat u het beste van te voren kunt regelen zodat u op een tijd een goede plek heeft voor het kind. Iedere ouder wil het beste voor zijn kind en dat begrijpen wij bij Snoesje. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen die in een kleinere opvang te vinden zijn, zich meer ontspannen gedragen. Het is dus zo dat kinderen die in grote groepen worden ondergebracht net wat meer gestimuleerd worden en dat kan er soms voor zorgen dat ze wat onrustig worden. Benadrukt moet hierbij wel altijd worden dat ieder kind verschillend is en dat het ene kind misschien sneller gewend is dan de ander. De eerste keer dat ouders hun kind naar kinderopvang Enschede brengen vinden ze het altijd wel en beetje spannend. Dat begrijpen wij maar al te goed en daarom is het van te voren kennismaken met de gastouder en omgeving iets wat altijd eerst gebeurt.

Flexibele opvang

Het opvangen van kinderen door een gastouder zorgt er voor dat u ook makkelijker in bijvoorbeeld de vakantie opvang kunt regelen. Bij snoesje hebben wij een groot netwerk van zeer geschikte en ervaren gastouders en dat komt de flexibiliteit van de opvang erg ten goede. De laatste jaren was er veel te doen rondom kinderopvang. Natuurlijk zijn we allemaal bekend met een aantal vervelende schandalen die aan het licht kwamen en daarom vinden wij het bij Snoesje dan ook heel erg belangrijk dat u een gevoel van vertrouwen bij ons en onze gastouders heeft. Natuurlijk dienen al onze gastouders een verklaring van goed gedrag aan te leveren en tevens hebben vele van onze gastouders al vele jaren ervaring waardoor zij vele goede referenties hebben. Op deze manier waarborgen wij de veiligheid. Het is altijd belangrijk dat u kind in goede handen is, op ieder moment. Schrijf u daarom snel online in en dan maken wij een afspraak. Bij Snoesje wordt de opvang van uw kind altijd goed en snel geregeld.


Comments are closed.