Bedrijven en Bedrijfsleven

Koop nu een gaffel bij T-Technics

donderdag, 26-3-2015  

Voor vele soorten bouwprojecten heb je bevestigingsmaterialen nodig. Een gaffel is een perfecte optie om dingen in een project met elkaar te verbinden. T-Technics is vooral gespecialiseerd in de soort gaffel die wordt gebruikt voor gasveren. Gaffels worden altijd gebruikt op plaatsen waar hoge druk is of op de plekken waar veel belasting op de aansluitingsdelen is. Met een gaffel bent u er zeker van dat uw verbinding niet breekt. Gaffels zijn dan ook bestand tegen elke soort hoge druk en daarnaast zijn de ook bestand tegen hoge mate van stoot en trekkrachten. Als u gaffels bij hun aanschaft dan bent u zeker van uitstekende kwaliteit en perfecte klantenservice. Elke gaffel die u bij T-Technics besteld is leverbaar met clip of pen, u kunt er dus nog alle kanten mee op. Welke gaffels u ook zoekt, bij T-Technics bent u altijd op het juiste adres. Ze hebben een groot assortiment en hun medewerkers staan altijd klaar om u te helpen. Zo kunnen ze u advies geven en bijstaan in het beslissen welke gaffel u nodig hebt. Daarnaast willen ze ook graag met u meedenken hoe uw project verder het beste uitgevoerd kan worden, alles wat met een gaffel te maken heeft hebben ze een antwoord op.

De ene gaffel is de andere niet

Omdat er vele soorten verbindingsmogelijkheden zijn hebben ze bij T-Technics een breed assortiment. Voor vrijwel elke gaffel kunt u daarom bij hun terecht. Enkele van de populairste soorten gaffels die ze verkopen zijn:

  • Kunststof gaffel met pen en clip: zoals de naam al doet vermoeden zijn deze gaffels van kunststof gemaakt. Hierdoor zijn ze erg lichtgewicht maar toch sterk. Deze soort is vooral geschikt voor het bevestigen van gasveren en drukveren van het materiaal RVS. Dit komt omdat kunststof het best samengaat met deze stof. Enkele van de eigenschappen van deze soort gaffels zijn dat ze helemaal roestvrij zijn en ook nog eens ongevoelig voor vuil en stof. Hierdoor worden ze niet na een tijdje stroef of moeten ze om de zoveel tijd geolied worden. Ze zijn dan ook erg gemakkelijk in het gebruik en vereisen weinig onderhoud. Daarnaast zijn ze ongevoelig voor de meeste chemicaliën, oliën en vetten. Wederom betekent dit dat ze weinig onderhoud vereisen omdat elke stof gewoon van de verbinding afloopt. Ze worden dus niet stroef en hoeven niet snel vervangen te worden. Hiernaast zijn ze uitermate geschikt voor radiale en axiale bewegingen. Ook zijn ze te gebruiken vanaf temperaturen van 40 graden onder nul en tot 80 graden boven nul. Er zijn dus weinig omstandigheden op onze aarde waar deze gaffels niet gebruikt kunnen worden. Bij T-Technics kan je deze soort verbinding ook nog eens kopen met een linkse, zowel als rechtse, draad.
  • RVS gaffel met pen: zoals de naam zegt is deze soort gemaakt van RVS. Ook deze gaffels zijn geschikt om te combineren met RVS verbindingen, maar ze vereisen meer onderhoud dan de gaffels die hierboven zijn beschreven. Echter hebben ze niet zo veel onderhoud nodig als de stalen gaffels die hieronder worden beschreven, het is dus een goede tussenoplossing.
  • Stelgaffel met clip: deze gaffels met een clip zijn de derde soort die populair zijn bij T-Technics. Deze gaffels zijn niet van RVS of kunststof gemaakt maar van staal. Om nog preciezer te zijn, voor de kenner, ze zijn verzinkt in staal. Het nadeel van staal is dat het meer onderhoud vereist dan kunststof. Staal gaat namelijk wel roesten en kan ook eerder aangetast worden door chemicaliën en oliën. Aan de andere kant is staal steviger dan kunststof, het kan dus meer krachten weerstaan. Afhankelijk van de soort verbinding die u aanlegt zult u dus moeten kijken welke soort gaffel het beste bij u past. Deze gaffels zijn enkel te verkrijgen met linkse schroefdraden.

Welke verbinding moet ik kiezen?

Zoals u ziet zijn er verschillende soorten gaffels en elke soort heeft zijn eigen voor en nadelen. Zoals hierboven beschreven zijn enkele populaire soorten gaffels de volgende:

  • Kunststof gaffels met pen en clip
  • RVS gaffels met pen
  • Stelgaffels met clip

De gaffels die van kunststof en RVS zijn gemaakt zijn zeer onderhoudsvrij. Ze zijn niet gevoelig voor roest en zijn bestand tegen vele chemicaliën en oliën. Deze soort gaffel is zeer geschikt voor bevestiging van RVS gasdrukveren of gastrekveren. Er moeten echter wel bij vermeld worden dat ze vooral geschikt zijn als snel bevestiger. Als u op zoek bent naar een langdurige oplossing die ook hoge krachten moet kunnen weerstaan kan een stalen gaffel juist een beter oplossing zijn. Bent u ook op zoek naar gaffels voor uw bouwproject? Dan bent u bij T-Technics aan het juiste adres. Dit bedrijf besteed veel aandacht aan klantbinding en klantenservice. Daarnaast is betrouwbaarheid en kwaliteit erg belangrijk voor hen. Als u nog twijfels over welke gaffels u nodig heeft dan kunt u gewoon even langsgaan en om advies vragen. Ze staan altijd klaar met een kopje koffie en nemen alle tijd om u advies te geven. Als u geen tijd heeft om langs te gaan of het gewoon liever niet doet kunt u natuurlijk ook even bellen of een mailtje sturen. U kunt naar het email adres mailen of uw vraag op een contact formulier invullen op de website. Op welke manier u ook contact zoekt ze zullen u altijd voorzien van deskundig advies, gegeven door de ervaren medewerkers die er werken.


Comments are closed.