Nieuws

Landbouw machines

woensdag, 25-3-2015  

Op het bedrijvenpark van Twente vindt u een bedrijf dat op het gebied van landbouw machines van alle markten thuis is: Evers Agro. Wij hebben de landbouw machines van alle topmerken standaard op voorraad op ons zeer uitgebreide park. Komt u dus eens een kijkje nemen naar al onze landbouw machines die we op het moment aan te bieden hebben. Woont u niet in de buurt? Dan is het verstandig om eerst via onze website eens een kijkje te nemen tussen ons aanbod. U zult zien dat we uitvoerige informatie hebben geplaatst bij elk type machine en dan vervolgens ook nog eens tussen de verschillende landbouw machines binnen die categorie├źn. Er is namelijk een keur aan landbouw machines te vinden in de wereld en wij doen ons uiterste best om de beste landbouw machines aan te kunnen bieden. Er zijn zo veel merken en daarom gaan wij de bekende beurzen af en gaan we vaak bij de producenten langs om te zien hoe ze te werk gaan en waar hun innovaties liggen. Op die manier kunnen wij als eerste de allernieuwste types in huis hebben zodat u er als eerste over kunt beschikken. Het voordeel hiervan is dat de nieuwe landbouw machines vaak veel productiever zijn en in een hoger tempo hun werk kunnen verrichten. Of het nu gaat om oogsten, zaaien, ploegen en ga zo maar door, ook het boerenleven is in een stroomversnelling terecht gekomen dankzij de altijd maar veranderende en versnelede marktwerking. U mag dit werk dan ook absoluut niet onderschatten en ook boeren staan onder stress. Al was het alleen al door de soms belachelijke prijzen die ze voor hun waar krijgen. Daarom willen we onze landbouw machines voor mooie prijzen verkopen aan u allen zodat u niet ten onder hoeft te gaan aan dergelijke investeringen.

Hier vindt u alle geschikte landbouw machines

Wij zorgen er dan ook wel voor dat u waar voor uw geld krijgt omdat wij enkel landbouw machines aanschaffen van gerenommeerd merken met alle belangrijke licenties en merken die zichzelf jaar in jaar uit hebben bewezen. Daardoor zult u weinig onderhoud hoeven te verrichten aan de landbouw machines en daarmee bespaart u aanzienlijk op diverse kosten. Het besparen van zowel geld als tijd is immers iets waar u geen genoeg van kunt krijgen en zo houdt u ook eens tijd in de avond over om met uw gezin door te brengen. Landbouw machines zijn er in alle soorten en maten en het hangt maar net van uw boerderij en grond af wat u daar mee doet. U hebt dan ook bij lange na niet alle landbouw machines nodig dus houdt u dit scherp in de gaten want het is niet erg slim om bijvoorbeeld een ploeg te kopen als u schapen of koeien houdt. Dan hebt u veel meer belang landbouw machines die helpen met de graslandverzorging zodat uw dieren niets te kort komen. Maar dat hoeven we u natuurlijk helemaal niet uit te leggen. Om het u eenvoudiger te maken op de site hebben we de diverse landbouw machines gecategoriseerd in de volgende klassen:

 • Woelers
 • Cultivatoren
 • Vario-discs
 • Bouwlandbemesters
 • Zaaimachines
 • Graslandverzorging
 • Zaaibedbereiding
 • Vorenpakkers
 • Rollen
 • Nalopers
 • Schuifbladen
 • Gebruikte machines

U ziet dat we ook veel tweedehands landbouw machines in ons assortiment hebben dus als u niet al te veel te makken hebt of u hebt een machine nodig waarvan u weet dat u het slechts enkele malen per jaar zult hoeven te gebruiken, maar het is wel noodzakelijk voor uw bedrijf om er eentje in de garage te hebben staan, dan is een goed tweedehands model een veel betere optie. U betaalt er veel minder geld voor terwijl het hetzelfde werk doet. Laat het maar aan onze experts over om er voor te zorgen dat ook deze landbouw machines hun werk perfect verrichten. Wilt u landbouw machines inruilen? Ook dat is allemaal mogelijk.

Vraagt u vandaag nog al onze folders op

Wij hebben van de diverse landbouwmachines allerlei handige folders en brochures die u kunt downloaden of door ons kunt laten opsturen. Dan kunt u thuis alles rustig nalezen om zodoende tot een weloverwogen beslissing te komen inzake de landbouw machines. Hoe u het ook wendt of keert, het is altijd een investering dus houdt dit goed in uw achterhoofd. U wilt immers geen dief van uw eigen portemonnee zijn. Lijkt het u leuk om te zien hoe we onze eigen landbouw machines produceren? Want niet alleen importeren we landbouwmachines, we maken ze hoofdzakelijk zelf op ons terrein. Als u dit interessant lijkt dan kunt u een geheel verzorgde excursie aanvragen. Allicht ook erg interessant voor kinderen maar vooral voor mensen die hier veel mee werken. Wij staan altijd open voor een debat en gaan een discussie nooit uit de weg. Hebt u vragen, opmerkingen of opbouwende kritiek dan vernemen we dit erg graag via het contactformulier, tijdens de excursie of als u eens langskomt bij ons op het bedrijvenpark. Dan kunnen we u alle landbouwmachines in het echt laten zien. Het is wel verstandig om van te voren even een afspraak te maken zodat er een medewerker klaarstaat die u kan rondleiden. Uiteraard zal ook de koffie of de thee dan voor u klaarstaan. Wilt u liever dat wij u opbellen? Dan kan dat ook want wij hebben hier een speciale service voor. U kunt namelijk op de website uw naam en nummer achterlaten en dan bellen we u snel tijdens de kantooruren.


Comments are closed.