ICT en Techniek

Mijn ervaringen met linkbuilding

maandag, 15-9-2014  

Een drietal jaren geleden ben ik voor mezelf een bedrijfje begonnen. Ik heb jarenlang in de zorg gewerkt en het leek mij wel eens leuk om hier mee te stoppen en mijn droom te gaan realiseren. U moet weten dat ik altijd een grote voorliefde heb gehad voor fietsen. Het is namelijk zo dat ik altijd graag met mijn handen bezig ben en op een goede dag vertelde mijn buurman mij dat hij mij nog wel eens in een fietsenwinkel zag staan. Dat moment heeft voor mij veel betekenis gehad; ik heb vanaf dat moment mijn plannen in werkelijkheid weten om te zetten en tegenwoordig ben ik de trotse eigenaar van een prachtige fietsenwinkel en ik heb niets te klagen wat klandizie betreft. Een goede vriend van mij vertelde mij dat het goed mogelijk was om mijn inkomsten te vergroten wanneer ik ook een webshop zou beginnen. Ik kan u vertellen dat ik dit advies meteen ter harte heb genomen en dat ik momenteel de trotse eigenaar ben van een winkel en een webshop. Het probleem is echter dat deze site niet zo gemakkelijk te vinden was op het internet wat dus ook betekent dat de omzet nog niet bepaald om over naar huis te schrijven was. Op dat moment had ik nog nooit van linkbuilding gehoord. Dat ik tegenwoordig een groot fan ben van linkbuilding heeft te maken met het volgende. Van een vriendin hoorde ik dat linkbuilding op iedere site wordt toegepast, behalve op die van mij. Daarom besloot ik eens te gaan kijken wat linkbuilding nou precies was en of linkbuilding voor mij ook een aantal aantrekkelijke mogelijkheden zou hebben. Ik kan u vertellen dat ik deze inmiddels niet enkel gevonden heb, maar ook nog eens ervaren heb. In deze tekst wil ik u over deze ervaringen vertellen en het is dan ook daarom dat ik in de pen geklommen ben om over linkbuilding te gaan schrijven. Ik ben namelijk van mening dat datgene wat jezelf goed doet ook aan anderen toekomt. Op die manier kunnen we elkaar een beetje vooruit helpen in het leven. Wie kan daar nou iets op tegen hebben?

Wat is linkbuilding precies?

Heel veel mensen weten niet precies wat linkbuilding is en dat is in principe heel erg jammer. Het is namelijk zo dat wie niet precies weet wat linkbuilding is, daarmee ook een hoop mogelijkheden misloopt. Dat is natuurlijk erg jammer en daarom is het goed om hier het een en ander over linkbuilding uit te leggen. Het is natuurlijk niet mogelijk om in een korte tekst als deze u werkelijk alles te vertellen wat u moet weten over linkbuilding. Toch kunnen we er wel voor zorgen dat u in een kort tijdsbestek de basisprincipes aangaande linkbuilding onder de knie krijgt zodat u zelf kunt bepalen of deze techniek voor u al dan niet interessant is. Op die manier kunt u zelf bepalen of u meer over dit interessante onderwerp wilt weten of dat u denkt dat u beter op zoek kunt gaan naar andere mogelijkheden. Het is dan ook precies vanuit dat oogpunt dat deze tekst over linkbuilding geschreven is; u zit helemaal nergens aan vast en het staat u vrij om elders uw heil te gaan zoeken. Deze tekst is er enkel op uit om u te informeren over een fenomeen waar maar weinig mensen het nodige van af weten. Dit is al meerdere malen gebleken uit onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek en het is dan ook geen overbodige luxe om hier wat nader stil te staan bij het fenomeen ‘linkbuilding’. In de derde alinea zal u een aantal voorbeelden gegeven worden van plaatsen waar u meer informatie over dit principe kunt vinden. Op die manier kunt u in een mum van tijd kennismaken met dit fenomeen zonder dat het u veel tijd en energie hoeft te gaan kosten. Dat is precies waar het hier om gaat; waarom moeilijk doen als het voor hetzelfde geld ook gemakkelijk kan?

Ik wil nooit meer anders

U zult u misschien momenteel afvragen wat linkbuilding en mijn fietsenwinkel nou met elkaar te maken hebben. Welnu, dat zal ik u proberen uit te leggen. Zoals ik reeds in het voorgaande heb aangegeven heb ik sinds kort een eigen webshop. Dankzij linkbuilding heb ik het voor elkaar weten te boksen dat deze site ook heel gemakkelijk via Google te vinden is. Op die manier, u voelt het waarschijnlijk al aankomen, heb ik via linkbuilding weten te realiseren dat meer mensen mijn winkeltje bezoeken en dat ik dus meer fietsen verkoop. Dat is precies waar ieder ondernemershart sneller van gaat kloppen en het is dan ook daarom dat ik erg tevreden ben over de voordelen van linkbuilding. Het is dan ook goed om hier wat meer over te weten en ik hoop dat ik met het schrijven van deze tekst, daar aan bij heb kunnen dragen. Ik vind het namelijk belangrijk dat u ook weet wat linkbuilding voor u zou kunnen betekenen. Vanuit dat oogpunt heb ik het principe van dit fenomeen in deze tekst kort en bondig proberen te beschrijven, het is aan u om te oordelen of ik hierin geslaagd ben. Ik hoop in ieder geval dat:

  • u weet hoeveel voordelen er op u liggen te wachten
  • iedere website beter wordt door dit fenomeen
  • ik heel veel meer bezoekers heb weten te trekken

Kortom, ik ben werkelijk waar echt heel erg tevreden.


Comments are closed.