Nieuws

Nieuwe bestemmingen voor uw transport: Hongarije

woensdag, 29-4-2015  

Bent u op zoek naar nieuwe bestemmingen voor vervoer van uw goederen? Nieuwe afzetmarkten liggen binnen uw bereik als u uw vervoer voortaan regelt via RUGO Logistics BV. RUGO Logistics is gevestigd in Denekamp, in het oosten van Nederland. Denekamp is een uitstekende uitvalsbasis voor transport naar het oosten van Europa. Chauffeurs van RUGO zijn in een mum van tijd in Duitsland met het transport. Hongarije is vanuit Duitsland goed te bereiken. RUGO is in het bezit van 23 charters die op veel regio’s in Centraal- en Oost-Europa rijden. Chauffeurs van RUGO zijn bovendien zeer goed bekend met handel in deze contreien. Zaken doen in deze landen is dus veilig in de handen van de chauffeurs en overige medewerkers van RUGO. RUGO rijdt onder andere op de volgende bestemmingen:

  • Tsjechië
  • Polen
  • Polen
  • Litouwen
  • Turkije
  • Georgië
  • Griekenland
  • Kroatië

En nog vele andere bestemmingen. De afzetmarkt voor transport is de laatste jaren alleen maar groter geworden door nieuwe mogelijkheden om vracht nog sneller te vervoeren. RUGO biedt u de kans uw goederen over de weg te vervoeren binnen Europa. U hebt de keus uit verschillende landen voor uw transport. Hongarije is er daar een van. Hongarije ligt in Oost-Europa en is onderdeel van de Europese Unie. Het land biedt een keur aan mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers. Zo kunt u bijvoorbeeld goederen uit Nederland rechtstreeks naar Hongarije vervoeren. Het is ook mogelijk uw vracht te importeren vanuit een land en het door RUGO via het distributiecentrum in Denekamp te verzenden middels een snel transport. Hongarije wordt regelmatig aangedaan door chauffeurs van RUGO. Gemiddeld duur het slechts drie tot vier dagen voor een transport Hongarije bereikt. Hierdoor is Hongarije een uitstekende bestemming om snel transporten naar te organiseren.

Voordelige nieuwe markten aanboren met uw transport: Hongarije

Het organiseren van transporten naar het oosten van Europa kan voor u als ondernemer een keur aan mogelijkheden opleveren. U kunt uw concurrenten voor zijn door te kiezen voor minder bekende afzetgebieden voor uw transport. Hongarije toevoegen aan uw bestemmingen voor vervoer betekent een afzetmarkt met potentieel tien miljoen consumenten. Maar Hongarije kan ook een doorvoerland zijn voor u, als u ervoor kiest hier uw vracht verder te laten vervoeren richting bijvoorbeeld Azië. De mogelijkheden zijn eindeloos. RUGO Logistics is al een aantal jaren kind aan huis in deze regio en kan u dus in veel gevallen adviseren over het vervoer naar deze regio. Het is bijvoorbeeld mogelijk de meest praktische data te kiezen voor het organiseren van uw transport. Hongarije kent bijvoorbeeld in de zomer een rijverbod in een aantal omstandigheden. Gedetailleerde informatie hierover vindt u op de website van RUGO, via http://rugo.nl/bestemmingen/transport-hongarije/. Hier kunt u ook alle nationale feestdagen vinden die mogelijk invloed hebben op uw transport. Hongarije is niet het enige land met restricties omtrent de zomermaanden. Houdt daarom goed de website van RUGO in de gaten. U kunt er daarnaast vanuit gaan dat RUGO u dagelijks op de hoogte brengt van uw transport als u dit verzendt via RUGO. Alle vrachtwagens van RUGO hebben een mobiele telefoon aan boord waardoor u gemakkelijk contact houdt met uw zending. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met uw transport stelt RUGO u meteen op de hoogte. Een medewerker zal dan samen met u naar een passende oplossing zoeken voor het voortzetten van uw transport. Hongarije is een veel bezochte bestemming door chauffeurs van RUGO dus het is bijna altijd mogelijk een snelle oplossing te vinden waardoor uw zending met weinig of geen vertraging aankomt op de plaats van bestemming.

Service van RUGO

Als u voor RUGO kiest kunt u niet alleen rekenen op een goede communicatie als de zending onderweg is, maar ook voor en na de tijd. Het is mogelijk uw vracht over te laten pakken in Denekamp als u dat wenselijk acht voor uw transport. Hongarije wordt dan vanuit dit distributiecentrum aangedaan door de wagens van RUGO met uw goederen. Om te weten te komen hoeveel u kwijt bent aan uw transport, is het mogelijk een online offerte aan te vragen. Dat kan via de volgende link: http://rugo.nl/offerte-aanvragen/. Hier vult u eenvoudig uw gegevens in en de aard en bestemming van uw transport. Hongarije kan in dit geval dus een van de bestemmingen zijn die u invult. Daaronder geeft u aan welk soort goederen er vervoerd moeten worden. RUGO maakt dan zo snel mogelijk een offerte voor u. Zo is het altijd mogelijk snel een indruk op te doen van de kosten en baten van uw transport. Hongarije is bovendien binnen enkele dagen te bereiken, waardoor dit een relatief goedkope bestemming is. De vrachtwagens van RUGO Logistics BV zijn uitgerust met TIR-carnets en ADR-uitrustingen. Hierdoor lopen de transporten over het algemeen nauwelijks vertraging op. Als u meer wilt weten over alle diensten die RUGO aanbiedt, raden wij u aan de website van RUGO eens op uw gemak te bekijken. U vindt er niet alleen alles over transport naar Hongarije, maar ook alle andere bestemmingen. Indien uw vragen niet beantwoord worden door de informatie op de website kunt u ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Daarnaast is het mogelijk met eigen ogen te zien hoe RUGO alle facetten van transport, Hongarije inbegrepen, organiseert in Denekamp. U kunt hier altijd vrijblijvend langskomen. Daarvoor kunt u een afspraak maken met een medewerker van RUGO Logistics BV.


Comments are closed.