Bedrijven en Bedrijfsleven

Positieve beoordelingen Webton

zondag, 21-12-2014  

Mijn beoordelingen Webton als ondernemer zijn zeer positief. Ik wilde graag mijn beoordelingen Webton uiteenzetten omdat ik zelden zo goede ervaring heb gehad met een bedrijf als met dit bedrijf. Ik heb een eigen bedrijf. Ik verkoop wenskaarten. Deze kaarten kunnen mensen zelf ontwerpen, maar ik heb ook allerlei standaard kaarten waar mijn klanten uit kunnen kiezen. Mijn bedrijf liep goed, maar er was veel concurrentie dus ging ik op zoek naar een bedrijf dat niet alleen mijn webdesign aan kon passen, maar dat ook mijn webshop kon bouwen en er voor kon zorgen dat ik weer beter vindbaar was in de zoekmachines. Wat voor mij heel belangrijk was hier, was ik te maken zou hebben met een bedrijf dat mijn boodschap zou verstaan en dat gevoel zou hebben bij de manier waarop ik zaken wil doen. Wat dat betreft krijgen mijn beoordelingen Webton een zeer hoog cijfer, want betrokkenheid is iets wat honderd procent aanwezig was. De mensen van Webton hebben zo veel ervaring dat ze al vanaf het eerste moment met zeer goede en relevante adviezen aankomen en dat was heel erg bijzonder op te merken. Een goed advies alleen al is zo veel waard en dat maakt dat mijn beoordelingen Webton ook zo ontzettend positief zijn. In eerste instantie was het zaak dat we aan de slag gingen met het design. Het design moest namelijk worden aangepast en dat was iets waar ik zelf geen verstand van had. Door het uitspreken van mijn wensen was het zo dat ik echt goed leerde om op een zeer kritische manier naar mijn bedrijf te kijken en tevens leerde ik veel over het vindbaar maken van een website. De allround service van het bedrijf maakte dat mijn beoordelingen Webton ook allround zeer goed waren. Ik heb in het bijzonder op een aantal punten gelet die ik belangrijk vind in een samenwerking:

  • Contact; hoe staan mensen je te woord, netjes?
  • Vriendelijkheid; hoe wordt er gesproken en zijn de mensen aardig?
  • Kennis; beschikt het bedrijf over extra kennis die ik zelf niet heb?
  • Snelheid; hoe snel werkt het bedrijf?
  • Bereikbaarheid; is het makkelijk om in contact te komen?

Beoordelingen Webton; vriendelijke en snelle service

Zoals vermeld was mijn ervaring met Webton zeer positief, maar waarom precies? Het is soms moeilijk om beoordelingen Webton helemaal te omschrijven omdat het zo is dat de samenwerking ook een gevoel is. Natuurlijk heeft mijn ervaring niets, of weinig te maken met de ervaring van een ander, en ik wil dan ook benadrukken dat mijn persoonlijke gevoel zeer positief was. De eerste keer dat ik contact opnam met het bedrijf merkte ik dat ze erg vriendelijk waren en de mensen echt goed luisterden naar wat ik te zeggen had. Ze pikten mijn vraag snel op en dat maakte mijn beoordelingen Webton op het punt contact en vriendelijkheid zeer goed. Menselijk contact is iets ingewikkeld. We kunnen nu eenmaal vaak niet verklaren waarom we sommige mensen aardig vinden en waarom we met andere mensen weer minder hebben. Toch is hoffelijkheid en een goede punctuele service iets wat een goed gevoel in de hand werkt en deze eigenschappen zijn Webton zeker niet dun gezaaid. Ik geloof dat zij zeer bewust zijn van het belang van een goede en vriendelijke manier van communiceren en ik voelde me dan ook in iedere stap van het proces zeer goed en durfde iedere vraag te stellen die ik had. Mijn beoordelingen Webton op het gebied snelheid is het volgende punt dat ik zal bespreken. Nadat ik had besloten met het bedrijf in zee te gaan, werden er meteen spijkers met koppen geslagen. Nog diezelfde week had ik een afspraak waarin we echt even gingen zitten om door te nemen wat de stappen waren die we moesten zetten om tot een succesvolle webwinkel te komen. Ze gaven me alle mogelijkheden en lieten me ook de vrijheid om te kiezen welke elementen ik wel en welke elementen ik niet in de webshop wilde integreren. Als ik iets niet begreep werd dit zeer goed uitgelegd en dan werden de voor- en nadelen tevens besproken. Op die manier zorgden ze ervoor dat ik tot een totaalpakket kwam waarin alle elementen zaten waar ik naar op zoek was. Mijn beoordelingen Webton op het gebied van snelheid waren dan ook zeer goed omdat na het eerste contact meteen tot zaken werd overgegaan. Lang wachten, daar zit natuurlijk niemand op de wachten en dat hoefde dan ook niet bij Webton.

Beoordelingen Webton; informatie

Mijn beoordelingen Webton op het gebied van informatie is iets wat ik als laatste nog graag wil bespreken. Deze beoordelingen Webton waren namelijk heel erg positief. Ik merkte dat de mensen van het bedrijf door hun vele ervaring iedere keer met zeer goed informatie kwamen die erg nuttig was voor mij en waar ik tot op de dag van vandaag profijt van heb omdat ik bijvoorbeeld heel veel leerde over vindbaarheid. Doordat de website zo goed werd opgebouwd en werd voorzien van goede content, kon ik echt aan de slag op een goede manier met mijn vindbaarheid. Ik ben nu veel beter vindbaar en heb veel meer traffic op mijn website waardoor ik echt zaken kan doen op een manier die me bevalt. Ik ben al met al ontzettend tevreden over de service van Webton en kan iedereen die graag een ontwerp voor zijn bedrijf wil en ook nog op andere gebieden goed geholpen wilt worden, Webton ten zeerste aanbevelen.


Comments are closed.