Nieuws

Reverse engineering: apparaten ontrafeld

dinsdag, 20-1-2015  

Heeft u een bepaald apparaat dat niet meer werkt of een model dat u graag opnieuw zou willen laten maken? Dan kunt u bij ons terecht, want met onze techniek reverse engineering kunnen wij zowel apparaten herstellen als repareren. Bij JPT beschikken wij over alle technieken voor reverse engineering. Wij kunnen ook nieuwe onderdelen produceren die helemaal zijn toegespitst op uw vraag. Dat kunnen wij bijvoorbeeld doen voor uurwerken en andere instrumenten met een verfijnde bouw. Wij passen onderdelen naadloos aan en zorgen ervoor dat zij weer onderdeel uit kunnen maken van uw apparatuur. Wij werken met grote precisie aan onze opdrachten en dat is dan ook de reden dat vele tevreden klanten u voorgingen voor de aanvraag van reparaties en producties met reverse engineering. Met deze techniek kan een model worden teruggeleid en kunnen data worden gelezen zodat we kunnen zien hoe het apparaat is opgebouwd. We bepalen aan de hand van de informatie hoe we het model het beste kunnen herproduceren en soms gebruiken we daarvoor andere en betere materialen dan de materialen die misschien bij het oorspronkelijk model werden gebruikt. We zullen deze aanpassingen natuurlijk altijd met u bespreken, want we zullen nooit op eigen houtje keuzes maken waar u het niet mee eens zult zijn. Wij hebben een duidelijke communicatie namelijk altijd zeer hoog in het vaandel staan en dat verwachten wij ook van onze opdrachtgevers. Bij producties van een dergelijke nauwkeurigheid moeten we alle koppen bij elkaar steken om tot het beste resultaat te komen. Als u meer wilt weten over reverse engineering en de mogelijkheden voor reverse engineering met onze vernieuwde technieken dan mag u op ieder moment contact opnemen met een van onze experts. Wij drinken graag een kop koffie met u om te bespreken wat er allemaal mogelijk is met reverse engineering toegespitst op uw specifieke vraag. Bij JPT hebben wij een aantal kernwaarden die wij hieronder voor u op een rijtje hebben gezet:

  • reverse engineering met oog voor de kleinste details
  • een zeer grote flexibiliteit en aanpassingsvermogen
  • wij spitsen onze opdrachten toe op uw vraag en niet andersom
  • wij zorgen ervoor dat u alleen met de beste techniek en materialen werkt
  • onze service is er een van duidelijke taal en grote expertise door jaren ervaring

Reverse engineering voor bedrijven en laboratoriums

Wij werken met de techniek reverse engineering zowel met grote bedrijven als met particulieren en wij kunnen dan ook zeggen dat wij op vele gebieden ervaring hebben met reverse engineering. Als bedrijf hebben wij de laatste jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt waar wij maar wat trots op zijn en waar wij onze klanten dan ook altijd graag over vertellen. We begonnen namelijk ooit als kleine slijperij maar groeiden al heel snel uit tot een specialist op het brede vakgebied van engineering en daar is ons grote klantenbestand een bewijs van. Wat betreft uurwerk en instrumenten kunnen wij ook alle aparte onderdelen opnieuw vervangen bij reverse engineering. Hebt u hier interesse in, dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Niet alleen kunt u op ons rekenen voor het vervangen van de maakdelen die aan vervanging toe zijn, ook kunt u op ons rekenen als u de onderdelen wilt laten fabriceren in een nieuw materiaal met andere functies waar het model of het instrument in zijn geheel een langere levensduur heeft. Wij werken met zeer gedetailleerde apparatuur en zullen u ook altijd alle data en metingen doen toekomen. Het is voor laboratoria bijvoorbeeld handig om de data te krijgen omdat zij daar vaak onderzoek mee kunnen doen of de data ook daadwerkelijk als fundamenteel onderdeel van een bepaald onderzoek gebruiken. Wij vinden het mooie aan ons bedrijf dat we ons met zo veel uiteenlopende zaken bezig houden waardoor we onszelf steeds opnieuw aan het uitvinden zijn.

Reverse engineering JPT

Reverse engineering zet u in voor meters, modellen, klokken, horloges en andere conceptmodellen die u opnieuw wilt laten produceren. Bij ons weet u zeker dat u kiest voor de beste partij en dat is iets waar u op kunt rekenen door onze jarenlange ervaring. Als bedrijf startte we ooit klein en met de jaren groeiden we uit tot een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van reverse engineering en daar zijn wij ongelofelijk trots op. De techniek is iets wat zeer bepalend is voor vele facetten van onze samenleving en daarom onderhouden we ook zeer nauwe banden met onze partners en opdrachtgevers omdat wij erin geloven dat we steeds nieuwe dingen kunnen leren van elkaar. Samenwerken en samen nadenken over de oplossingen heeft ons door de jaren geleid naar zeer innovatieve concepten en zelfs grote ontwikkelingen. Daarom nodigen wij klanten dan ook altijd uit om bij ons langs te komen wanneer ze vragen hebben of een grote opdracht door ons uit willen laten voeren met behulp van onze technieken. Neem contact met ons op en dan maken wij op zeer korte termijn een afspraak met u om alle mogelijkheden te bespreken. Op het gebied van engineering hebben wij tientallen jaren ervaring en dat komt van pas bij alle soorten fijnmechanisme. Als u twijfelt, raden wij u dan ook altijd aan om gewoon contact met ons op te nemen. Wij ontwerpen samen met u een ontwerp of nieuw concept dat bepalend zal zijn voor de voortgang van uw productieproces. Wij hebben passie voor het vak en dat zien we terug in onze producties.


Comments are closed.