Bedrijven en Bedrijfsleven

Strafbeschikking verzet: strafbeschikking-advocaat.nl

zondag, 18-1-2015  

Strafbeschikking verzet betekent dat wanneer uw een strafbeschikking krijgt, u hiertegen in beroep gaat. Dat kunt u doen met behulp van een van onze advocaten. Wij helpen u namelijk met uw strafbeschikking verzet en dat doen wij op een zeer kundige manier. Wij hebben namelijk ruime ervaring met strafbeschikking verzet en kunnen u zeer goed van dienst zijn. Op het moment dat u een strafbeschikking krijgt, en u bent het er niet mee eens, heeft u twee weken de tijd om een strafbeschikking verzet te doen. Dat betekent dat u in beroep gaat tegen de uitspraak van de rechter of de officier van justitie. Het kan dan gaan om een boete of een ontzegging van een of ander soort. U heeft voor strafbeschikking verzet rechtsbijstand nodig. Daarom heeft u altijd recht. Ook wanneer u zelf de financiële middelen niet hebt om een advocaat in de arm te nemen, wordt dit voor u mogelijk gemaakt. Wanneer u namelijk onder een bepaalde inkomensgrens valt, krijgt u een advocaat pro deo toegewezen. Deze advocaat wordt betaald door de staat. Op het moment dat u verzet wilt plegen, dan moet u snel in actie komen. Wij raden u aan om in dat geval zo snel mogelijk contact op te nemen met ons kantoor, want wij hebben ons helemaal toegespitst op strafbeschikking verzet en dat betekent dat wij precies weten wat we doen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van strafbeschikking verzet kunnen wij u optimaal van dienst zijn en dat zult u wel merken als u bij ons om juridische bijstand vraagt. Op onze website kunt u onze vele recensies lezen van cliënten die u voorgingen en die een succesvolle zaak voerden. Het eerste contact kunt u met ons online maken door een aantal gegevens in te vullen. Dat zijn een aantal persoonlijke gegevens en wat informatie over de zaak. U kunt kiezen. Wij moeten namelijk weten of het gaat over zaken:

  • mishandeling, belaging of stalking
  • diefstal of vernieling
  • rijden onder invloed
  • oplichting of een drugsfeit
  • bedreiging of belediging

Strafbeschikking verzet voeren

Nadat u voor het eerst contact met ons heeft opgenomen door het invullen van een aantal relevante gegevens, zullen wij contact met u opnemen. Dit gebeurt altijd binnen 24 uur. Snelheid is namelijk belangrijk in een strafbeschikking verzet. Daar weten wij alles van en u kunt er dan ook op rekenen dat wij dat snelle handelen in acht nemen. U wordt vervolgens uitgenodigd voor een gesprek. Dit gesprek dient ertoe om kennis te maken. Het is namelijk in onze optiek heel erg belangrijk dat de cliënt en de advocaat goed met elkaar overweg kunnen. Vaak kunnen we binnen vijf minuten eigenlijk al beoordelen of er een goede samenwerking mogelijk is en dit wordt dan met wederzijds instemmen bepaald. Het is vervolgens voor het strafbeschikking verzet van zeer groot belang dat u alle gegevens die in uw bezit zijn, en die met de zaak van doen hebben, ons ook doet toekomen. Onze gegevens zijn bij ons veilig en beschermd en worden uiteraard onder geen enkele voorwaarde aan derden verstrekt. De regels over privacy zijn ook opgenomen in ons beleid en deze kunt u ook op de website nalezen onder het kopje ‘privacy’. Zodra wij alle gegevens en informatie van u hebben kunnen wij aan de slag met uw zaak. Het zal bij een strafbeschikking verzet altijd een aantal maanden duren na het verzet voordat u een schriftelijke reactie ontvangt. U kunt dan rekenen op drie uitkomsten. De eerste reactie kan zijn dat u wordt vrijgesproken. De tweede reactie kan zijn dat de officier van justitie de strafbeschikking aanpast, maar niet opschort. U wordt dan niet vrijgesproken, maar u zult wel een verminderde straf krijgen. Een andere mogelijkheid is dat de officier van justitie uw zaak alsnog voorlegt aan de rechter. In dat laatste geval zal het weer enkele maanden duren voor u een reactie krijgt. Al met al kunnen we zeggen dat een strafbeschikking verzet tamelijk lang kan duren.

Relevante informatie

Iets wat belangrijk is om te weten op het moment dat u verzet pleegt voor een strafbeschikking is dat u het recht heeft om uw verzet op ieder moment in te trekken. Dit kunt u doen door een brief te schrijven naar het openbaar ministerie. Op onze website kunt u nog meer relevante informatie vinden over de strafbeschikking en hoe u verzet kunt plegen. Als u met vragen zit, raden wij u altijd eerst aan om even naar het kopje ‘veelgestelde vragen’ te gaan. Hier hebben wij de vragen die ons het meest worden gesteld overzichtelijk op een rijtje gezet. Dat betekent dat u de informatie kan vinden die u nodig heeft. Soms gebeurt het dat u een strafbeschikking krijgt zonder dat er een rechter aan te pas komt die naar de zaak kijkt. Uw straf wordt in een dergelijk geval bepaald door de officier van justitie maar dat betekent niet dat u geen verzet mag plegen. Precies op dit gebied hebben wij ons gespecialiseerd. Neem contact op met een van onze advocaten. Het eerste gesprek dat u met een van onze advocaten voert is altijd vrijblijvend en er zijn aan dit gesprek dan ook geen kosten verbonden. Onze ervaring op het brede gebied van strafbeschikking en strafbeschikking verzet maakt dat wij snel en effectief kunnen handelen in tal van zaken. U kunt dus met alle vertrouwen een van onze advocaten in de arm nemen.


Comments are closed.