Nieuws

Tampondruk

donderdag, 12-2-2015  

Het maken van reclame is een van de belangrijkste manieren om ervoor te zorgen dat je bedrijf voldoende omzet maakt. Om omzet te kunnen maken moet je namelijk producten of diensten verkopen, en hier heb je klanten voor nodig. Je kunt klanten op verschillende manieren overhalen om een aankoop bij je te doen. Allereerst kun je leuke aanbiedingen doen, waar ze van kunnen profiteren. Ook kun je folders en flyers versturen en spotjes op televisie en radio uitzenden. Het is belangrijk dat de naam van je bedrijf bekend is en dat mensen weten wat je aanbiedt. Dan denken ze snel aan jou als ze iets nodig hebt dat jij verkoopt. Dit zorgt ervoor dat er meer klanten naar je winkel komen. Je kunt reclame maken op grote borden, die op zichtbare plekken hangen, maar je kunt ook adverteren in de buurtkrant. Het is afhankelijk van wat je aanbiedt, hoe groot je bedrijf en het verzorgingsgebied zijn en hoeveel geld je te besteden hebt, welke vorm van reclame maken het beste werkt. Als je een groot budget hebt en gevestigd bent in een grote stad, kunnen reclameborden zeker efficiënt zijn. Als je echter afhankelijk bent van een kleinere klantenkring, zijn er andere manieren die vaak beter werken. Je kunt bijvoorbeeld handige en leuke gadgets laten bedrukken met tampondruk. Tampondruk is een speciale manier van drukken die geschikt is om bijvoorbeeld een bedrijfslogo op een voorwerp te drukken. Denk hierbij aan pennen, bekers en andere handige spullen, die je om verschillende redenen van een bedrijfslogo kunt voorzien. Je kunt producten personaliseren met tampondruk en bijzondere voorwerpen laten bedrukken, zodat ze speciaal in de stijl van je bedrijf zijn. Ook kun je teksten op producten laten drukken, bijvoorbeeld als kerstcadeautje. De mogelijkheden van tampondruk zijn eindeloos en in verschillende gevallen is dit de beste optie als je een mooi resultaat wilt.

De mogelijkheden van tampondruk

Als je op zoek bent naar een goede manier om reclame te maken voor je bedrijf, kun je op verschillende manieren gebruik maken van tampondruk. Tampondruk is een bijzondere manier van drukken, omdat het mogelijk is om ronde voorwerpen te bedrukken met een professioneel resultaat. Dit maakt het mogelijk om glazen, bekers, pennen, sleutelhangers en nog veel meer bijzonder gevormde spullen van tekst of logo te voorzien. Je kunt dus bijvoorbeeld pennen laten voorzien van je bedrijfslogo met behulp van tampondruk, en deze uitdelen aan klanten. Dit heeft verschillende voordelen. Ten eerste geef je de klant een cadeautje, wat altijd goed is. Niemand vindt het erg om een gratis product te krijgen, ook al is het maar een pen. Daarnaast zorg je ervoor dat je bedrijfsnaam en –logo zichtbaar zijn voor een groter publiek. Een pen wordt gebruikt op kantoor, thuis of bij de studie en hier is de kans groot dat andere mensen, die nog geen klant zijn, je bedrijfsnaam op de pen zien staan. Als je het logo of de naam combineert met een korte tekst met betrekking wat je doet, kun je veel voordeel halen uit een dergelijke manier van indirect reclame maken. Naast pennen en andere spullen om gratis uit te delen, kun je ook producten laten maken die bedoeld zijn voor eigen gebruik. Je kunt bijvoorbeeld het hele kantoor voorzien van met tampondruk bedrukte pennen, zodat iedereen gebruik maakt van dezelfde pennen. Dit levert een stuk minder gezeur op over kwijtgeraakte kantoorartikelen. Bovendien geeft het een professionele uitstraling: uniformiteit is altijd goed. Ook met tampondruk bedrukte bekers, glazen en andere spullen die vaak gebruikt worden zorgen voor een professionele uitstraling. Dit kan bijvoorbeeld in horecagelegenheden een groot voordeel zijn.

Je producten laten bedrukken

Als je op zoek bent naar een goede drukker die tampondruk aanbiedt, kun je het beste eens op het internet kijken. Het voordeel van het internet is dat je snel een goed overzicht krijgt van de verschillende bedrijven die tampondruk aanbieden, zodat je een keuze kunt maken op basis van verschillende aanbieders. Als je in een zoekmachine op ‘tampondruk’ gaat zoeken, krijg je dan ook snel een hoop verschillende resultaten te zien. Als je eens op www.vkrpint.nl kijkt, zie je bijvoorbeeld dat dit bedrijf tampondruk aanbiedt. Het grootste voordeel van tampondruk is volgens VK Print de mogelijkheid om op allerlei vormen te drukken. Met de meeste technieken kun je alleen vlakke oppervlakken bedrukken, maar met tampondruk kun je ook producten van een opdruk voorzien die rond, hol of bol zijn. Daarnaast heeft tampondruk een hogere resolutie dan zeefdruk, een andere veelgebruikte techniek. Als je hetzelfde ontwerp daarnaast in verschillende kleuren wilt laten drukken, kan het kostentechnisch erg voordelig zijn om voor tampondruk te kiezen. Op de website van VK Print, www.vkprint.nl, vind je diverse voorbeelden van producten die al door het bedrijf zijn bedrukt. Ook vind je een overzicht van de andere manieren van drukken die door het bedrijf worden aangeboden. Bij deze mogelijkheden vind je uitgebreide informatie, zodat je zelf kunt kiezen welke manier van drukken geschikt is voor jouw product. Als je voor VK Print kiest, geniet je van veel voordelen, zoals:

  • snel
  • nauwkeurig
  • scherpe prijzen
  • flexibel
  • alles onder één dak
  • meer dan 20 jaar ervaring

Zoals je kunt zien, zijn er veel mogelijkheden om jouw ontwerp op producten te drukken. Met de verschillende technieken behaal je altijd het beste resultaat voor het product dat wordt bedrukt en kun je op een professionele manier reclame maken en je bedrijf inrichten.

Meer van Vkprint.nl


Comments are closed.