Bedrijven en Bedrijfsleven

Traprenovatie, dat is waar wij goed in zijn

vrijdag, 3-10-2014  

Een geheel vrijblijvende offerte, een klantenbeoordeling met een gemiddelde van een 9,5, tien jaar garantie op ons werk en nog veel meer pluspunten, dat is wie wij zijn. Wij van Intven traprenovatie gaan net zo lang door met de traprenovatie van uw trap totdat u geheel tevreden bent. Niet voor niets is daarom onze klantenbeoordeling zo hoog. En als u toch niet geheel tevreden bent, laat het ons weten, wij herstellen het zo snel mogelijk en pas dan hoeft u tot betaling over te gaan. Dat klinkt u hopelijk als muziek in uw oren. Schroom dus niet langer en kom snel naar onze website: intven-traprenovatie.nl. U zult hier absoluut niet teleurgesteld worden en alles kunnen leren over traprenovatie. Dat is immers waarom u hier in de eerste plaats terecht bent gekomen. Traprenovatie zit in ons bloed, het staat dan ook als en paal boven water dat u voor goede traprenovatie bij ons moet aankloppen. Leest u voor de zekerheid eens de reviews die klanten hebben achtergelaten, zij doen u hopelijk overtuigen dat het absoluut zal lonen om de traprenovatie door ons te laten uitvoeren. Hebt u last van versleten treden? Denkt u dat een trede binnenkort gaat afbreken? Zitten er houtwormen in uw houten trap? Of is er door een ongeluk een traptrede afgebroken? Het maakt ons allemaal niet uit, op het gebied van traprenovatie zijn wij van alle markten thuis dus klim in de pen en schrijf, mail of bel ons op voor een gratis offerte. U weet dan direct waar u aan toe bent, wat de mogelijkheden zijn en wat het gaat kosten. Wij zorgen er voor dat we zo snel mogelijk kunnen langskomen zodat uw trap snel in ere is hersteld. Het is niet alleen erg fijn om een gezonde trap in huis te hebben, het is ook wel zo veilig want een ongeluk zit in een klein hoekje.

Lees hier meer over traprenovatie

Wij hebben diverse producten die uw trap een stuk veiliger kunnen maken. U bent ongetwijfeld bekend met de gevaren van het lopen op blote voeten of op sokken, slippers of ander glad schoeisel over houten treden. De kans op valpartijen neemt dan enorm toe, zeker bij een trap die eigenlijk voor traprenovatie in aanmerking komt. Een aantal producten willen we u niet onthouden.

  • De overzettreden die wij te bieden hebben zijn absoluut speciaal en uniek in zijn soort. Ze zijn gemaakt van de betrouwbare eikenboom. Eikenhout gaat erg lang mee en is misschien wel sterker dan metaal en steen. Het slijt nauwelijks, mits het goed onderhouden wordt. Daarom gebruiken we dit materiaal veelvuldig om traprenovatie mee uit te voeren. Het bestaat uit de eiken bovenlaag gecombineerd met een onderlaag van multiplex waardoor we het stevig vast kunnen lijmen op de trap tijdens de traprenovatie.
  • Trapleuningen hebben we in alle soorten en maten. Mocht u een wel erg bijzonder trapgat hebben, dan komen we het opmeten en maken we de leuningen voor u op maat. U kunt deze leuningen in diverse materialen bij ons bestellen. Zowel van hout, metaal als roestvrij staal. Allen betrouwbaar en zeer stevig.
  • Naast traprenovatie kan het preventief beveiligen van uw trappen geen kwaad. Zeker als u vaak op sokken loopt en kinderen hebt die nogal onstuimig kunnen zijn. Dan kan het aanbrengen van antislipstrips levens redden. Houten treden kunnen namelijk erg glad zijn en daarom is het verstandig om deze strips erop te monteren. Zo voorkomt u valgevaar.

Dankzij de slijtvaste afwerklaag op eiken treden zal u na de traprenovatie geen omkijken meer hebben naar de trap en weet u zeker dat u het maximale resultaat uit de traprenovatie hebt gehaald. Meer weten over deze eikenhouten treden? Kijk snel op de site onder het kopje “eiken overzettreden”.

Wij zijn van alle markten thuis

Wilt u graag een nieuwe trap laten bouwen? Wij leveren ze in diverse kleuren. Voor het overzicht van deze kleuren verwijzen we u wederom door naar de site, daar vindt u alles op een rijtje. Via de sociale media kunnen we u op de hoogte houden over allerlei onderwerpen op het gebied van traprenovatie. Niet alleen vindt u hier vaak interessante verhalen over de diverse technieken, ook vindt u hier onze nieuwe producten die wij uitvoerig bespreken op de site. Daarnaast leveren we soms hoge kortingen op de diverse producten en diensten die we voor u in petto hebben. Als u dus lid bent van Facebook, Twitter, Linked in of Google+, dan kan het zeker geen kwaad om ons af en toe eens te checken. U kunt direct een online offerte aanvragen. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is het formulier in te vullen. Wij hebben wel uw contactgegevens nodig, dat spreekt voor zich. Daarnaast kunt u de volgende dingen aangeven:

  • het model trap dat u hebt
  • de hoeveelheid treden en de hoeveelheid treden die in aanmerking komen voor traprenovatie
  • het soort trap, namelijk dicht of open
  • en of de trapgang of trapwand bekleed zijn

Stuurt u het direct op, dan kunt u dezelfde dag nog een offerte in de mailbox ontvangen van ons. Dan kunt u daarna in alle rust na gaan denken of u hier op ingaat. Nog vragen? Bel dan het speciale telefoonnummer, mail ons of vul het contactformulier in. Langskomen in Luyksgestel (in Noord-Brabant) kan natuurlijk ook altijd.


Comments are closed.