Nieuws

Wij zorgen voor mobiele koffie

dinsdag, 18-11-2014  

Koffie, er gaat niets boven een heerlijk bakje warme koffie. Het maken van koffie is werkelijk een kunst en een nog grotere kunt is het mobiele koffie maken. Want koffie maken met een professioneel systeem is al een opgave. Je hebt te maken met de beste bonen in combinatie met het water en de perfecte druk waarmee de koffie vermengd wordt met het water. Dat geldt ook voor het mobiele koffie maken. Wij zijn de uitdaging aangegaan om professionele koffiemachines, die de beste koffie kunnen maken, om te toveren tot mobiele koffiebars. Onze zeer handige methode van werken met het mobiele koffie maken is niet alleen een kunst, het is ook nog eens een oogstrelende activiteit om naar te kijken. En dat alles terwijl uw gasten in de watten worden gelegd met een heerlijk bakje koffie op uw evenement. Koffie is niet weg te denken uit het beeld van evenementen. Festivals waar veel bezoekers zijn die overnachten of tot laat op zijn, maar ook beurzen en exposities. Feesten, openingen en braderieën zijn ook gelegenheden waar mensen graag genieten van een goed kopje koffie. Wij hebben speciaal voor iedere gelegenheid de perfecte mobiele koffie makers en mobiele koffiebars op locatie. Wij bieden u koffie op iedere mogelijke locatie. Voor wanneer u op zoek bent naar een koffiehoek op de beursvloer tot een mobiele koffie maker op wielen, alles is mogelijk. En u bent natuurlijk ervan verzekerd dat op uw evenement de koffie vakkundig en vol enthousiasme door een van onze professionele barista’s gemaakt wordt. Zo ziet u, mobiele koffie is voor ons totaal geen probleem. Nee dan ook gerust contact met ons op voor een passende offerte voor uw evenement.

Mobiele koffie

U hoeft niet meer te slepen met thermoskannen vol met koffie. Een echt goed kopje koffie zit hem in verschillende aspecten waarvan er één is dat het kopje koffie vers gezet dient te worden. Enkel op deze manier blijft de smaak van de koffie optimaal en gaat er niets verloren. Ook u wilt het beste voor uw gasten of klanten en mobiele koffie is ons handelsmerk geworden. Wij hebben het lekkerste kopje koffie voor u mobiel gemaakt zodat u op iedere gewenste locatie van mobiele koffie kunt genieten. Door over mobiele koffie na te denken hebben we verschillende mobilisatieproblemen handig weten op te lossen. Zo nemen wij al uw zorgen uit handen als het gaat om goede koffie op ieder mogelijk evenement en iedere mogelijke locatie, dat is pas mobiele koffie. Wat onze mobiele koffie ook uniek maakt is dat wij onze bonen zorgvuldig uitkiezen. Er zijn veel verschillende soorten en smaken koffiebonen verkrijgbaar. Wij hebben bewust gekozen voor boeren die de bonen met veel liefde en zorg hebben laten groeien, oogsten en hebben gebrand. Wij geloven dat je dat terug kunt vinden in onze heerlijke koffie. Wij vinden het belangrijk dat koffie op de juiste manier wordt gemaakt. Onze barista’s maken uw koffie dan ook met heel veel plezier voor u klaar. Door hun specifieke vakkennis weten zij precies hoe zij u kunnen laten meegenieten in het maken van een kopje heerlijke mobiele koffie. Mobiele koffie is dan ook een verwennerij voor uw gasten. Onze mobiele koffiebars zijn voorzien van een eigen af- en aanvoer systeem voor het water. Dit betekent dat u geen rekening hoeft te houden met een wateraansluiting. Indien u graag een koffiebar op uw evenement wilt hebben voor een heerlijk kopje mobiele koffie dan bieden wij u verschillende mogelijkheden. Van enkel een ingerichte koffiebar tot koffielounge met bijbehorende lekkernijen, koffiebar op wielen, of een barista inhuren voor uw locatie. Afhankelijk van uw wensen, de aard van uw evenement en de locatie verzorgen wij uw koffiewensen. Onze professionele uitstraling zorgt ervoor dat wij uw koffiewensen en uitstraling kunnen versterken met onze koffiebars. Onze mobiele koffie kan overal gemaakt worden en onze mobiele koffiebars passen overal. Mocht u meer willen weten over mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest, evenement, feest of festival? Neem dan gerust contact met ons op.

Evenement catering

AllesKoffie zegt het al, wij doen alles wat met koffie te maken heeft. Wij kunnen uw evenement ook voorzien van de beste koffie gerelateerde lekkernijen of complete catering voor uw evenement of bedrijfsfeest. Door onze ruime horeca ervaring binnen catering op grote evenementen en festivals weten wij hoe belangrijk het is dat catering, net als koffie, met zorg, liefde en vooral vakkundig bereidt wordt. Wij kunnen, met onze kennis en ervaring uw evenement aanvullen met heerlijke gerechten zodat uw gasten of klanten goed verzorgd worden tijdens het evenement. Net als dat steeds meer klanten en gasten waarde hechten aan een goed gemaakt kopje koffie, hechten steeds meer mensen aan heerlijk eten en dan vooral een goede bereiding hiervan. Wij zorgen ervoor dat uw gasten niets tekort komen en dat al onze gerechten bereid zijn met veel zorg, liefde en kennis. Dit proef je terug in onze gerechten. AllesKoffie kan u voorzien van een heerlijk bakje koffie op uw locatie gemaakt met onze koffiebar. Ook kunnen wij u van koffie gerelateerde lekkernijen voorzien bieden u zelfs evenement catering op locatie aan. Dit alles is voor ons een heerlijkheid en wij doen dit dan ook altijd met heel veel plezier, liefde voor het vak maar vooral met heel veel enthousiasme en kundigheid. Het bereiden van koffie, lekkernijen en andere lekkere gerechten is een kunst en dat mag worden gezien, worden geproefd en vooral van worden genoten.


Comments are closed.